Водещият доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения "А1 България" се довери на изцяло новия Ford Transit Custom за обновяването на част от своя автопарк. Компанията е първата в България, която ще обслужва бизнес нуждите си с избрания за "Ван на годината" Ford Transit Custom. "А1 България" добави и 40 броя от изцяло новия Ford Transit Courier във варианти на товарна каросерия и пътническата версия Tourneo.

"Щастливи сме, че с такива продукти на Ford можем не само да отговорим, но и да надскочим високите изисквания на нашите клиенти, и да предложим безкомпромисни решения за всички нужди на бизнеса", сподели Людмила Савева - мениджър ключови клиенти на компанията.

Ford Transit Courier

Снимка: Мото-Пфое

Новата генерация Ford Courier e с разширен товарен отсек, проектиран така, че да побира две европалета и максимален полезен товар до 850 кг. Освен това моделът е с подобрена свързаност и повишена производителност. Новият Ford Courier е оборудван с интелигентни системи за подпомагане на шофирането като адаптивен круиз контрол, автопилот с 360-градусов асистент с поддържане на лентата за движение, асистент за предотвратяване на сблъсък, асистент за намаляване на скоростта, разпознаване на пътни знаци и асистент за паркиране с камера за заден ход, които правят шофирането и работата по-лесни и значително по-безопасни.

Изцяло новият Ford Courier отвежда бизнеса на ново ниво на продуктивност и ще предизвика революция за местния пазар, съчетавайки качествата на гамата на Ford Transit с високо стандартно ниво на оборудване и гаранция.

Ford Transit Courier

Снимка: Мото-Пфое

Вече 10 години Ford е лидер в лекотоварната гама в Европа. Компанията предлага безкомпромисни решения за всички нужди на бизнеса. Новият Ford Transit Custom е най-продаваният ван в Европа с товароносимост от 1 тон през миналата година, а изцяло новият модел предлага уникални дигитални системи и решения, които го превръщат в мобилен офис в услуга на бизнеса.

Мултимедийната система Ford SYNC 4 е с нов 5G модем за супер бърза свързаност, 13-инчов сензорен екран и разпознаване на глас при разговор, софтуерни актуализации за над 30 модула в автомобила, операционна програма Alexa Built-in, наклоняващ се волан, който се превръща в работно бюро и гъвкава каросерия MultiCab, които надграждат показателите за производителност, поставени от предшествениците му.

Ford Transit Custom

Снимка: Мото-Пфое

Новият модел е изцяло проектиран и разработен, за да бъде в полза на бизнеса и да помага на клиентите със свръхбърза свързаност и софтуер, проследяващ работното време, зареждането и производителността.

Новият Ford Transit Courier е единственият лекотоварен автомобил, който получава най-високата възможна оценка - платинена, на краштестовете за безопасност на лекотоварни автомобили на независимата европейска организация Euro NCAP през 2023 г., като постигна най-високия резултат в тестовете - феноменалните 93%.