Hyundai представи обновения хечбек i20 N Line, който се характеризира с освежени дизайнерски елементи както отвътре, така и отвън. Модернизираният Hyundai i20 N Line има за цел да подобри изживяването при шофиране със своя елегантен и модерен външен вид. Спортната линия на модела i20 влиза в производство през април тази година.

Обновеният Hyundai i20 N Line може да се похвали с нови 17-инчови алуминиеви джанти и актуализирана предна радиаторна решетка. Специфичните за модела N Line дизайнерски елементи на броните добавят отличителен щрих към външния вид на автомобила. Този модел предлага избор от девет цвята на купето, включително четири нови опции - сива перла Lumen, синя перла Meta, синя перла Vibrant и лайм металик Lucid.

Снимка: Hyundai

В интериора на обновения Hyundai i20 N Line се забелязва добавянето на функция за многоцветно амбиентно осветление, създаващо динамична атмосфера, която допълва спортния характер на автомобила. Освен това, за да се осигури оптимална видимост и удобство за пътниците, интериорът е оборудван с LED светлини.

Новият Hyundai i20 N Line въплъщава характерните за моделите N специфични дизайнерски елементи, изработени прецизно, за да повишат както изживяването при шофиране, така и визуалната привлекателност. Тези характеристики включват емблематичното лого N Line, украсяващо решетката на радиатора, подсилващо присъствието на автомобила на пътя.

Снимка: Hyundai

Купето притежава атмосфера, вдъхновена от моторните спортове, с акценти в поразително червено и метални покрития. Ексклузивният Hyundai N Line има нов волан, тапициран с перфорирана кожа и червени шевове, който подобрява както динамичната естетика, така и спортния захват на водача.

Специално проектираният скоростен лост, включващ луксозни кожени елементи, смели червени акценти и изпъкващото лого N, се превръща във визуалният център в купето. Спортните педали, които са проектирани, за да не се пързаля крака на водача и контрастните шевове в целия интериор фино подчертават духа на истински автомобил от серията N Line, а спортните седалки с опора за врата и странични опори осигуряват както контрол, така и комфорт по време на шофиране.

Снимка: Hyundai

Hyundai i20 N Line дава приоритет на стила, без да компрометира сигурността и свързаността, като предоставя цялостен пакет за безопасност с първокласни функции за свързване, включително асистент за избягване на челен сблъсък и асистент за следване на лентата за повишена безопасност.

Допълнителна увереност предлагат системите за безопасност като асистент за паркиране и асистент за избягване на сблъсък в мъртва зона. Базираният на навигация интелигентен круиз контрол регулира скоростта за по-безопасно шофиране по магистрала. Подобно на моделите i20, най-новият вариант на i20 N Line може да се похвали с идентични подобрения, включително свеж дизайн на логото, USB тип C, второ поколение на системата за спешни повиквания eCall, базирано на мрежата 4G и актуализации на карти онлайн.

Снимка: Hyundai

Моделите на Hyundai от i-гамата, включително i10, i20 и i30, са популярен избор на клиентите в Европа, заради надеждността, сигурността и практичността, която предлагат. С непрекъснати подобрения, като добавянето на новия пакет N Line, i-гамата еволюира, за да включи в себе си елементи на динамичен дизайн, най-модерни опции за свързване и комфорт.

В България обновеният Hyundai i20 N Line ще се предлага от официалния вносител на Hyundai у нас - "Индустриал Комерс" и се очаква да пристигне през втората половина на 2024 г.

Снимка: Hyundai