Bentley Motors откри първия сервизен център на луксозната марка в България. Модерното съоръжение е разположено в София и е оборудвано с набор от технологии за обслужване и ремонт, които гарантират, че българските клиенти на Bentley ще получат най-доброто обслужване за своите автомобили.

Новият сервиз ще покрива площ от 90 квадратни метра и включва два подемника за превозни средства, посветени на моделите на Bentley, като най-продавания луксозен SUV Bentayga и най-добрият Grand Tourer в своя сегмент - Continental GT. Най-новият сервиз на Bentley в Европа се управлява от "Порше Интер Ауто" и е базиран в комплекса "Порше София Запад", намиращ се на бул. "Европа" 447 в София.

Bentley Continental GT и Bentley Bentayga

Снимка: Ивелин Солаков

"Новият сервиз е крайъгълен камък за нас в България, позволявайки на лоялните клиенти да се възползват напълно от опита на нашите техници и сервизен персонал. Очакваме с нетърпение да посрещнем тях и ентусиастите на марката в близко бъдеще", коментира Марио Де Мартино, генерален мениджър на "Порше Интер Ауто България".

Снимка: Ивелин Солаков

"Този анонс идва във важен момент от историята на Bentley, следвайки вторите ни най-добри финансови данни през 2023 г. Новият сервиз в София е доказателство за непрекъснато разширяващия се профил на марката в Европа. Той се открива в ключов момент, когато сме на път да представим нашето четвърто поколение на Continental GT. Клиентите на първото, второто и третото поколение на Continental GT със сигурност ще оценят удобството и гъвкавостта, предоставени от новия сервиз и присъствие в България", добави Балаш Руз, директор в Bentley Motors Европа.

Снимка: Ивелин Солаков