Да остаряваш мъжкарски, за да се превърнеш в класика, достойна за възхищение и уважение. По романа на Studio Vilner с главно действащо лице - Mercedes-Benz W113 Pagoda.
Типично за стила на Vilner легендарният автомобил получава леки екстериорни намеси и напълно обновяване на интериора. Цветовете са топли и старинни - кафе и лате.
Вижте снимки
Обърнато е внимание на всеки елемент и дребен детайл от интериора. Изработката е прецизна, материалът е висококачествена естествена кожа в два цвята с множество декоративни светли шевове. Таблото е облечено в кожа, реставрирани са хромираните елементи и махагоновият волан. Дори багажникът е луксозно изработен като бутикова кутия за бижута. Едноименният твърд таван “пагода” - като част от интериора - получава също нужната доза лукс и стил.
Нежни бродирани надписи Gentle Pagoda красят интериора, присъстват и в купето. Гравирани са и върху лайсните на вратите - алуминиеви и изкуствено състарени.
Студио Vilner се докосват до класиката и я съживяват - с необходимото уважение и старание. Точно както е било едно време... Когато автомобилите са били само за избрани.