Едва ли има почитател на BMW, който да не е чувал за традиционния национален събор на марката. След броени дни - на 22 юни, на летището в град Стара Загора ще се проведе 22-рият "Национален BMW Събор". И тази година организаторите са положили огромни усилия да подготвят събитие, което ще се помни и за което ще се говори дълго след това.

Вижте голямата награда - тунинговано BMW 645i Coupe   >>  >>  >>

Черешката на тортата е томболата за спечелването на голямата награда - феноменално BMW 645i Coupe с 4,4-литров V-образен 8-цириндров двигател, което в продължение на половин година беше внимателно подготвяно и тунинговано за новия си притежател.

Голямата награда - BMW 645i Coupe

BMW Club Bulgaria

В този ден, изпълнен с адреналин, зрелища и много награди, предстои да се състои дрифт шоу, което несъмнено е един от най-атрактивните моменти в събора. И тази година впечатляващото изпълнение от най-големите професионалисти в бранша ще накара кръвта на зрителите да кипи от високия адреналин. Предвидено е и целодневно драг състезание за любителите на марката, чието хоби е тестване на възможностите на любимото BMW.

BMW Club Bulgaria

Посетителите ще станат свидетели и на традиционния конкурс за красота Shell V-Power, в който компетентно жури ще оцени интериора и екстериора на записаните за участие автомобили. Ще бъдат раздадени и награди за най-атрактивните модели. Обособена ще бъде и специална зона от летището, в която през целия ден всички фенове на BMW ще могат да наблюдават или вземат участие в любителски дрифт.

BMW Club Bulgaria

Спиращото дъха изживяване с дрифт такси ще качи пулса на всеки желаещ да се включи. Всички събрани такси от дрифт таксито на Наско Кожухаров ще бъдат дарени за каузата на Мони от Стара Загора и неговата борба с епилепсията и детска церебрална парализа.

Целодневно на събора ще се провеждат различни игри с награди в шатрите на партньорите на събора, а посетителите ще се наслаждават на специални предложения и кетъринг. За музикалното оформление ще се погрижат Torino & Pashata.

BMW Club Bulgaria

Двадесет и вторият "Национален BMW Събор" ще завърши с награждаване в различните конкурсни категории и теглене пред нотариус на името на един от всички присъстващи на събора, който ще получи голямата награда - BMW 645i Coupe. И тази година организаторите от BMW Club Bulgaria дават гласност и апелират към участниците за по-отговорно шофиране и по-висока пътната безопасност, както и намаляване на броя на жертвите по пътищата.