Японска сила: Infiniti Q50 Adeyaka (видео)

Infiniti Q50 във върховата му хибридна версия е претъпкан с новаторски технологии, включително първото в света кормилно управление с електронни импулси...

Обратно в новината

Коментари - Японска сила: Infiniti Q50 Adeyaka (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е да очакваме най-доброто то най-технологичната нация в света. Всеки път го доказват, доколкото знам Инфинити са част от Нисан, а Нисан какви разработки имат в GTR моделите си не е истина.

това е наи-добия японски хибрид

Canada - Q 50 3.7l. 328 hp. 82 000 km. 10.4 l.- 100km. 0-100 5.2s.

Харесва ми какви автомобили избират от dir.bg за тестове, като визирам Лексъс НХ и това Инфинити, а не типичните немски коли само както при други тестове. Иска ми се обаче по-често да пускат тестове, като може и да се прави сравнение между коли. Иначе за Инфинитито, личи че повечето коментирали са фенове на немското и не са се докоскави до това Инфинити, Колата в сравнение с немските конкуренти от калса мисля че най-малкото не отстъпва

Поздравления! Някой собственик да сподели откъм поддръжка как е? и като цяло БГ представителството как е? По-здраво ли друсат от BMW, например?

a_raykov@

С промоционалните джанти и рънфлат друса здраво, това за 2Л турбо.Зимата ще трябва 17-ки и по високи гуми.Дърпа повече от Е60 -520 за 5000км 8.8литра на сто.

Невероятен автомобил, тествах го (хибрида). Има още какво да се каже за колата. Например по време на шофиране при преминаване в сьседна лента без мигач, колата сигнализира с характерен звук.

Хубава количка. ясно е, че ревюто е една идея по-ласкаво, но колата със сигурност е добра. Карал съм Инфинити джипка, всичко беше на ниво освен разхода, който нямаше нищо общо с обявеното. Въпрос на вкус - това или баварка, мерц ..

Както е представен този автомобил излиза, че няма никакви минуси. Трябва на място да се пробва, защото от Инфинити може да са платили за превъзходните оценки на водещия.

Абе добра си е колата. С оглед какво ти дават за тея пари...

Статията си е чиста реклама. Колата е хубава, но тук е направо прехвалена. Наскоро се оглеждах за нов автомобил и карах бензиновата и дизеловите версии адеяка. Дизеловата берсия е пълен мъртвец. Бензинката ми се стори доста тромава за 211-те си конски сили, но според мен това се дължи на по-тромавата скоростна кутия. Колата с доста меко окачване за такъв тип автомобил. Държи се добре в завои. Управлението е сравнително директно, разхода на бензиновата по време на пробното шофиране Цариградско - Нови Хан и обратно беше 12.1. Липсва динамика в шофирането или по-скоро радостта от шофирането. Двата дисплея стоят много добре , но има малки недомислици, защото тъй наречения джойстик става почти само за зумване на навигацията. Другия дисплей въпреки, че е тъч , не рядко се налага да използвате и копчетата под него за различни настройки, което води до въпроса "защо по дяволите". Материалите в купето са на доста високо ниво и човек има чувството за голям простор и лукс. Написах този коментар абсолютно без каквото и да е предубеждение. Колата си струва парите. Може би най-удачния избор е бензиновата версия.

Хибридът сигурно е лудата машина, но дизеловата версия ми се струва по-разумна покупка - далеч по-евтина, като разход на гориво едва ли ще се различава много, а 170 коня са достатъчни за всеки. Хубаво видео, браво!

Страхотна кола, нещо напоследък хибридите стават модерни, дано си заслужава.