Volkswagen показа в Пекин електрически кросоувър с фотоволтаична система

Концептуалният модел ID. Code се отличава с напълно нов дизайн и е предназначен за китайските клиенти, запознати с технологиите

Обратно в новината

Коментари - Volkswagen показа в Пекин електрически кросоувър с фотоволтаична система | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балъците за електрички са на привършване. Като отпаднат и разни бонуси като данъчни облекчения, безплатно зареждане, безплатна синя зона- съвсем ще свършат. Електромотор с батерия няма как да измести ДВГ. Е, за някои ще е по-изгодно да ползва някоя малка електричка за градско, и дотам.

Всички производители на електрички, въпреки че знаят че основният недостатък е колко дълъг преход могат да направат с едно зареждане, продължават да бълват всевъзможни никому ненужни простотии смучещи ток и дърпащи от пробега. За чии ми е седалките да се въртят за да сляза от колата. Или пък електрически врати. За чии ми е екран по цялата ширина на колата. И любимото ми - амбиентно осветление в амнайсе милиона цвята.

Защото производителят слага солидна надценка за всяка глупост, която сложи. Иначе, повечето от тези неща, дори и да ги ползваш, не хабят много ток.

Правят прототипи БиУайДи правят демонстрация на новото си шаси, което автоматично поема всички вибрации до степен, че чаша с вода не може да се разлее. Въобще Европейските каруцопроизводители заминаха към кенефа. Единственият начин да бъдат спасени е да се забрани по-добрата и евтина продукция от Китай. Въобще няма да говорим, че всичките Европейски качествени дизайенери отдавна са там.

Колата е нещо друго! Какво ме интересува тъпата ти чаша?

Или си на заплата при китайците, или не си се докосвал до китайска кола. Точно БИД не стига че са отвратително грозни, ами са и с мижава батерия и бавно зареждане. Като цена пък са едва 5% по-евтини от съответните модели на ФВ. Имам познати, които се излъгаха да си купят такова нещо и казват, че не биха повторили. Единият вече я продаде (Ауто 3) на няма и година и 15 000 км за 2/3 от покупната цена.