Volkswagen: Електромобилите ни може да са по-евтини от Golf

Електромобилите на Volkswagen може да станат по-евтини, стига да се произвеждат масово.

Обратно в новината

Коментари - Volkswagen: Електромобилите ни може да са по-евтини от Golf | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде и аз го чакам! Като са скъпи батериите ги продавайте с малки батерии - за 50-100 км. пробег, а после хоратат да преценяват дали искат по-големи и да си добавят! Пък може и един 50-кубиков мотор 2-3 киловата да сложите и ако свършат батериите да се прибере лека-полека човек...

е, хайде де, хайде! откога чакам ! и много ме радва факта, че на зарядната станция на снимката няма брояч и не взимат пари...

БРЦК

До 10 години ? Тия са 20 години назад. Тойото и Хонда вече пуснаха серийно ВОДОРОДЕН автомобил , а тия тепърва с хибриди и батерии ще се занимават. БМВ също имат водороден прототип - БМВ 320 , още от 2000 година го тестват. Защо не го пускат серийно , не знам. Но мерцедес пуска серийно от 2017. Това е бъдещето и е безсмислено да се занимаваш с плъг ин хибриди които тепърва да развиваш.

Аз не мога да разбера като си такъв голям почитател на водородните коли защо не си купиш Тойота или Хонда (нали са пуснали серйино, вече милион пъти го повтаряш) и тогава ела и ни разкажи за ТВОЯ СОБСТВЕН ОПИТ. Ще се радваме да чуем колко много те кефи да караш водородна кола. А ти само тролваш в темите за ел. коли. Някой от нас, който коментират за ел. колите всъщност карат ел. коли, и разказваме за собствените си впечатления. Теб никой не те кара да си купуваш ел. кола, като са толкова изостанали.

БРЦК

Абе на теб колко пъти ще ти обяснявам ,че водородната кола също е ел. кола ? Само дето вместо скъпи и тежки и неефективни батерии , електричеството идва от водородна клетка и Н2? Водородните коли имат САМО предимства спрямо колите на батерии. Изброявам: 1. По Бързо зареждане 2. По Голям пробег 3. По Леки 4. По Ефективни на минусови температури 5. По Енергийно ефективни 6. По екологични. и тн и тн.

Трябва да е по евтин от голф. Ни мотор има ни скорости

Ами, хайде деее. Само приказки, а нищо показано до сега...