В САЩ продават Лада за за $40 000

Съветската "класика" позната още като ВАЗ-2105 набира все по-голяма популярност в САЩ, а сумите, за които се продават старите Лади са баснословни.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ продават Лада за за $40 000 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чукча писател, чукча не читател. А трябваше да бъде внимателен четец: Състезателната Lada е произведена е през 1987 година и е доработена от тунинг специалисти от Вилнюс. Направени са само 30 такива коли. Под капака е монтиран двулитров двигател с мощност 160 конски сили, захранващ се чрез два карбуратора Weber. --- Демек - тунинговани са в ЕС.

Добре я продават, но кой ще я купи?

"Съветската "класика" позната още като ВАЗ-2105 набира все по-голяма популярност в САЩ" Дир.бг все едно го пишат в Кремъл - от ден на ден все по-големи тъпотии пропагандира...

яка е ! давам им до 10 бона (лв.)

Комшията на село има една 2107 -96 година на 11000 километра с оригиналните напукани вече гуми. Тъй си седи в гаража консервиранаи редовно реконсервирана. иска й 3000 лева. Ако това за щатите е вярно...

Ако напишат и, че Путин се е изпърдял на седалките, цената ще скочи двойно.

Страшна е тичам към банката за СОРОК ТЬСЯЧ ..РУБЛЕИ...

Страшна е тичам към банката за СОРОК ТЬСЯЧ ..РУБЛЕИ...

Богати хора, ама шантави!

Опитват пазара, може пък някой колекционер да се върже, това е инвестиция пък дано я продадат след време за повече пари. Иначе 40 000$ е сума, за която може да се купи доста приличен автомобил.

Такива тунинговани кошници има няколко тук във Филиповци и с резнати ауспуси задължително,забравих и затъмненото фолио по стъклата:)))))