Тунинг на УАЗ по сибирски (видео)

Автомобилен ентусиаст от вечно студените дебри на Сибир е създал един от най-красивите модификации на УАЗ.

Обратно в новината

Коментари - Тунинг на УАЗ по сибирски (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е зле. Дългораменно окачване ( май) 35" гуми, но защо не е поставил редукторни мостове?

Предполагам, че имат предвид з5 цолови гуми, според американските разбирания. Тоест външен диаметър з5 инча, което са почти 90 сантиметра. Нещо не ми приличат на такива гумите. Джантата е 1ш инча, като я гледам. До з5, означава балона на гумата да е 9,5 или къде 2ч сантиметра. Но да оставим гумите - сложил е малко по-големи от щатните. Виждам шнорхел, но не виждам някой специфично сибирски подобрения. В Сибир се грижат зимата топлината да не ходи никъде. Двигателя се "завива" с разни "памуклийки" или "кожухчета". Тук това го няма. Слага се допълнителен подгревател за купето. Стъклата се сдвояват - прави се нещо като стъклопакет. УАЗ-ки тунинговани като тази има и в България. Нищо забележително.

Чудя се какво значи "35-джантови колела". 35 броя ли са, 35 размер ли е, в милиметри ли е? Цяла нощ няма да спя от този въпро. Питах президента Радев, и той не знае.

Питай Гогов, ама и той не знае какво е преписвал.

Гогето вече чупи тъпомера всеки ден-какво пушиш бе мушморок?

Де бе, и тук може да с евиди такъв тунинг, големи гуми, съббуфер, усилватели и дъним пошла музика - в клипа руски пляски, тук чалги.