Това е най-лудият мотоциклет в света (снимки)

Френската компания Lazareth предефинира понятието мотор на колела, създавайки мотоциклет, задвижван от масивен 4,7-литров V8 агрегат на Maserati.

Обратно в новината

Коментари - Това е най-лудият мотоциклет в света (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще е страхотен във задръстванията :)

И кое по-точно ще му е страхотното? Като го гледам е с ширината на малък автомобил почти. Няма как да се провираш между колите, а и едва ли е толкова маневрен, за да го правиш. Това е мотор за гАзария и за нищо друго.

пич не си схванал рязката иронийка..... естествено че това е неизползваемо в града може да прочетеш малко за тая простотия дето французите са направили тоя лост или дръжка дето прилича на кормило е само да се хванеш, а завиването става от това че двете гуми се накланят и разминават което ще ти даде маневреност колкото да го подкараш на магистрала

С този изтребител, сигурно се кара само на право. Едва ли ще можеш да завиеш реално с тези 4 гуми се губи смисъла на двуколесното моторно средство.

В българския език НЯМА дума "карбон", тикви зелени

Правилно! Не знам само защо имаш поставени минуси. Явно глупаците имат по-бързи рефлекси, отколкото мисъл. На чист български е "въглерод", а не "карбон", ама то едно време в училище е било хубаво малко да се внимава в часовете, поне за обща култура.

това е фирма за коли мотори и др. сензацията е в главата на журналиста може да посетите саита Lazareth е името на собственика lazareth.fr

Пълна глупост.

франсетата пак откриха топлата вода. Това е копи и пайст на Dodge Tomahawk от 2003та! Само дето Dodge e 500 коня.

4,7-литров V8 - малко е!!!

Едва ли е удобен за управление.

Нищо ново, още повече "революционно". Нека се върнем дълги години назад във времето и да погледнем Dodge Tomahawk! Не е ли същият? Опааа!!! Само, че е V10. Нека да погледнем и Cosmos 4RWF! Ооопааа!!! Хвърлете поглед и на Standbike V8 Concept Monster! ... и на още немалко други, дори и от 1907 г.

На франсетата всичко им е така "революционно"

Лазарет. Бива името, макар че аз бих го кръстил кофчег.

Toва, че има една скорост не означава, че не е бърз. Сигурно е СVT трансмисия.