Това е най-икономичната Lada Vesta

Lada Vesta CNG може да измине 1000 километра с едно зареждане.

Обратно в новината

Коментари - Това е най-икономичната Lada Vesta | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Карах и се повозих с новата Веста 1,6 105кс,мога смело да кажа че нищо общо няма с Логана.Определено е по добра това е съвсем друг атомобил за разлика от старите Лади.И с цена от 20000 до 23000 лв с екстрите ,за които трябва да доплащаш на другите е приемлив вариант за нов автомобил.

С малко повече пари се сдобиваш с Астра и се лишаваш от проблеми.

Преди няколко дни Нисан обявиха, че им омръзнало от постоянните загуби на Лада и се изтеглят от фирмата, всичко остава при Рено. Любопитно ми е кога и те ще я зарежат. Интересното е, че с румънската Дачия се справиха чудесно - от пълен боклук се налага дори в западна Европа, а ладите не ги искат дори руснаците, освен бедните, които нямат особен друг избор - Лада или китайче. В нета е пълно с клипове от злощастни руски собственици на УАЗ, а и на Лада. Местните знаят какво е качеството, та за това и избягват да си купуват. Горе-долу като в онзи виц - проклето е това място.

Това е Дачия Логан, с фейслифт и руско име. И некачествена сглобка

аз имам лада нива, 4х4, септ 2013. велик автомобил! карам си го с кеф изван пакя! супер е! за 4 год никви проблеми. никви! и s класа юли 2016 карам. от магазина са двете супер машини на времето! пфффф! леваци!:-)))) вие разбирате от коли, колкото и от пари! за тава одите с 2 лева у джеба!:-))))) муахахахахаха!!:-))))

Преди 20 год имахме служебна Нива. Та блокирал спирачен цилиндър, накладката се износила в единия край и в един момент при натискане на спирачката накладката се завира между апарата и диска и колелото блокира. Хубаво че имаше натрупан сняг отстрани на пътя.... Така че внимавай с руското си недоразумение.

Те накладките трябва да ги сменяш шофиорине! Навреме!

Това е една бомба :). Купете си :). Евтино.

Става само за такси.