ТЕСТ ДРАЙВ: SSangYong Tivoli и XLV

Представяме ви два изключително добри и изгодни SUV модела на корейската марка SSangYong - малкият Tivoli и просторният XLV.

Обратно в новината

Коментари - ТЕСТ ДРАЙВ: SSangYong Tivoli и XLV | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мерцедес и всичко останало...

Корейците са новите японци!

Само Toyota

Тойота отдавна не е това, което беше. Колите им са скъпи, за сметка на това почти всичките са правени в Турция и на други интересни места моооооого отдалечени от Япония. Съответно за качество не може вече да се говори. Накратко - дърво за неграмотни потребители.

ОК, а защо тогава са водещи по продажби в цял свят? Може би всички собственици на Toyta са едни шарани...?

В пазарите извън Европа Тойота поддържа своя имидж на марката с най-здравите, най-надеждни коли. Дори и за модели произведени извън Япония.

От пет коментара - нито един истински... :))) Продължение на рекламната статия. Смех!

Разбира се, че корейските коли са добри, но доверието в тях трудно ще се настани у нас българите. Имаме ли пари за кола, първо се сещаме за трите германски марки, това за съжаление е погрешно мислене. Може би корейците по-смело трябва да промотират колите си, както в случая с теста.

Страхотни са, виждал съм ги по пътищата и съм се чудел колко ли струват. Дано да са издържливи както директор ги хвалят. Цените са разумни според мен.

Прави впечатление, че корейците вече правят толкова добри коли, че ако им смениш емблемата, по нищо не се различават от традиционните премиум марки. Даже в някои отношения са по-добри. Не само в цената, а и технически и това го казвам от личен опит. На дизеловото Тиволи му дават отлични стойности на динамика и разход на гориво, бих го тествал и аз.

Не слагайте корейците под един знаменател. Сангйонг са доста встрани и влево от Хюндай и Киа. Сангйонг правят само високопроходима техника. Корейската армия се вози на тази марка.

Не е точно така, имат и една страхотна лимузина, базирана на S-класата на Мерцедес, която не се изнася за Европа. Но е вярно, че Санг Йонг са нишов производител, специализиран във високия клас и в Корея е много престижна марка. И това за армията е вярно. В Европа много хора не ги познават и съответно ги подценяват, дано с времето да се ограмотят.

Няма спор, че корейците имат огромен напредък в качеството. Остава да се сетят, че колите се оценяват по още едно качество - комфорт. За съжаление всичките им SUV и 4WD са с лоша возия, като че ли само армията ще ги ползва. Всички занем, че всички офроуд фенове не си купуват корейско. Колкото до Tivoli е с много дървена возия. В комбинация със седалките Софийските улици ще ви отразят много впечатляващо.

Много са красиви! Няма да откажа едно такова за Коледа! И цената е повече от разумна. ММ, тема за размисъл ;-)

Особено червеничкото е трепач!