ТЕСТ ДРАЙВ: JEEP Renegade (видео)

Представяме ви най-компактния модел на марката, станала нарицателна за всички всъдеходи в България – Jeep и неговия Renegade.

Обратно в новината

Коментари - ТЕСТ ДРАЙВ: JEEP Renegade (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупав клип.Колко смешно щеше да е ,Корса б на 14 цола да преминава същият участък....преди Джипа....

От кога американците са добри в правенето на нещо различно от унищожение или ограбване на чужда държава? Дизайна на този джип е нещо средно между Дачиа Дъстър и Лада Нива, но изглежда по-зле и от двете! Изключително несърaзмерно купе, както и никакви иновации в дизайна - въртят решетката с двата кръгли фара по най различен начин от вече 20тина години! Като цяло американското автомобилостроене си прилича доста със събитията от 11/9 -> и двете са въздух под налягане!!!! :D

те затова камара съветски коли, включително и камиони и джипките им след ВСВ са крадени от американски такива, щото американците ''не могат да направят кола'' нали ? Затова Волга е крадена от Форд Мейнлайн, а путинската лимузина ЗиЛ е с шаси на американски пикап ? Разни там мустанзи, доджове, корвети и т.н. - все грозни боклуци викаш ? Рядко се срещат вече толкова прости ушанки по форумите като тебе. Дефицит си човече ..почти уникат!

Никак не мога да се съглася че това е разумна цена. Още повече че в официалния сайт на Jeep/ link / цената е много по ниска. Как става така че след като те си го внесат от Европа им излиза в пъти по- евтин . Това е платена реклама, можехте да го отбележите .

Нещо много не съразмерно малки гуми са му сложили спрямо купето ... Няма клиърънс. Иначе инериора му е ОК за джип.

Добър си е джипа, но ще се окаже, че FIAT правят над 50% от двигателите на автомобилите на пътя.

Прав си колега, италианците правят двигатели за всички големи производители, нищо че в БГ сме свикнали да казваме, че италианските коли са боклуци.

Щом пицар го е правил не ми го хвали

Много добре е уловен момента в който е заснет клипа. Дава идеална представа за възможностите му, имайки в пред вид зимната обстановка. Екипа става все по-добър....

Като цяло не изглежда зле, видеото не е лошо, от цените не съм се интересувал за да ги коментирам, но ми прави впечатление, че броните не са офроуд стил - в смисъл не са скосени към долната си част за да се подобри ъгъла при преминаване по неравен терен, а са прави като на лек спортен автомобил, а ако взимам такъв автомобил не бих искал от лек офроуд да има шанс да заоре бронята някъде и евентуално да се счупи.

Но пък са му доста къси надвесите вероятно и затова не е скосена. Абе ако ми го подаряват или го дадат за 5000-6000 хиляди лева го взимам веднага. :)

За една безплатна разходка с Jeep се продал автора. Ами Renegade и Patriot са най-неъспешните и мразени джипове в Америка, като единият от тях е в класацията за 100те най-грозни коли за всички времена - проверете го в Гугъл за невярващите. И двата модела са пълен боклук според самите американци, а тук някакъв журналист я превъзнася сякаш не е виждал нищо по-добро от москвич и УАЗка. Ама нали е Хамериканска кола и то ДЖИП.....жалък нещастник!

Val кисело ли е гроздето :))))

Точно това грозде, аре да не ми го хвалиш! Карах го една седмица в Германия и всичко каквото Val e чел е истина - колата е уникален кенеф, супер нестабилна, харчи като змей и ужасно дървена като изработка. Статията е определено платена реклама!

Вие нещо се сбъркахте!!! за 60000 лв имате ли си идея каква КОЛА/Джип може да се купи? Най-високата цена в Италия е 25000 евро всички екстри за модела!!! Съвсем ни взехте за мезе...

Цената му в момента е под $17000.00 - по-точно $14600.00. Защо е толкова скъп в България?

Супер видео, суперлативи за водещия и дир.бг! Хубава количка! :))

Браво на дир.бг и на водещия - много добре свършена и изчерпателна работа! :)

Много прилични цени, иненадахаме !

Наистина тази марка е нарицателна за джиповете и доколкото знам от познати каращи Jeep са много доволни и си ги хвалят.