Пенсионер с Волга унищожи 12 луксозни джипа и лимузини

76-годишен жител на Волгоград отмъсти на общински служители, които го глобили заради малка оранжерия, която не е била изградена съгласно закона.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионер с Волга унищожи 12 луксозни джипа и лимузини | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе вие не разбрахте ли, че това е фейк, и то от преди 3-4 години, та още я държите тази "новина"?!

А после нека пак да си помислят, когато се опитват да ме убеждават, че западните коли били по-добри и безопасни от руските!

БРАВО НА ПЕНСИОНЕРА

Искрено му съчувствам! Докъде докарват човека, тези изроди с луксозните лимузини...това е като с кучетата, покажи ми колата си, за да ти кажа кой е собственика й :-)===ако е някой очукан буик, то и собственикът му е стар лаик :-)

БРАВО НА МОМЧЕТО !!!

Това държава ли е? Заради оранжерия, глоба. Щото новозамогналите се крадливци са в крак с закона, голям кеф.

Браво ! Новобогаташите разбират само като ги удариш в джоба, че не са недосегаеми ! Колите им са застраховани, но стресът им е дошъл в повече ! Напълнили са гащите ! И страхотна реклама на "Волга" и едновремешните автомобили !

До каква степен може да те разгневи администрацията и бюрокрацията. Подобно и в Щатите, само с по голяма подготовка и мащаби на разрушенията, Killdozer и историята на Марвин Химейър.

Пенсионер с руска Волга, която е здрава като танк, унищожи 12 луксозни тенекиени западни джипа и лимузини

Сигурността на хората в сегашните коли при удар е същата както състоянието на смачканите ламаринено-пластмасови кутийки.

Братя, Купувайте стари Волги!!!

Селскостопански производители често използват стари автомобили, като Волги, с които карат произведените от тях плодове и зеленчуци по пазарите в страната.

Селскостопански производители често използват стари автомобили, като Волги, с които карат произведените от тях плодове и зеленчуци по пазарите в страната.

А редакторът къде е блял като е писал или преписвал??! СблъсАци? Боже, слез и си прибери вересиите...

и на 76 човек може да бъде истински пич.

докато не се вдигнем с оръжие в ръла срещу гадовете бял ден няма да видим !!!

Това е пълна победа!

волгата е проектирана точно за такива дейности - да може да таранира други возила.... все едно една греда колела... а и както някой си спомнят - москвича има награди в категорията лек танк ;)

Бахти звера! Ето това е съветска руска машина, а не возилата на западните еврофекали кат козяците! Волга-танк на пътя! Ако вземем пример от този старец Боко Тиквата, Цвъки и всички ГРОБаРИ вече трябваше да са в ГРОБа! Както и останалата дупетатска пасмина!!!

Е, дотам ли го докарахте, бе - да разнасяте Fake News, и то с такава убедителност, без да си направите труда да проверите, откъде, аджеба е тая партенка (руски сайт - "панорама точка ру"), където изрично е споменато, че това не е истина и снимките са от 2007 год. когато в град Тернопол некав чичка си трощи Волгата, щото не минава преглед и така или иначе не може да я продаде. Освен това няма такава наредба за оранжериите и максималното наказание в Русия за подобен тип хулигански прояви (ако предположим че някой хване вяра) е 5 години. А честито.

Това е измислена история..... но на всички ни се иска да е истинска. Аз също съм имал подобни идеи, но досега не съм набрал смелост. Подозирам че с много хора по света е така.

че ние и сега плащаме за въздуха дето го дишаме. протокола от киото е по-безумен и от турската конвенция

ама и тая думичка сблъсАци е направо неам думи

Дядка-Пич

Гледам и сметка за подкрепа на дядото са направили. Може ли да я публикувате, та да дарим по някой лев...

Днес в Русия, утре в БГ. Всеки има праг на търпение, в един помент бента се къса.

Выдуманный пенсионер из Волгограда на придуманной ГАЗ М-21 протаранил иллюзорный автопарк несуществующих чиновников. В очередную шутку с сатирического сайта Панорама поверило очень много людей, они собрались скидываться на адвоката

Не може да се отрече, че старите волги са като танкове, просто са правени от такава стомана. Новите руски коли, обаче ръждясват пред очите ти. Но дядката кърти, браво само така.

Тая волга е от немски каски,а не от пластмаски.Може да мине и през 100 съвременни таралсника и пак да върви! Колко ли му е прекипело на тоя човечец за да стигне до тук?!?

Тая Волга е като таран! Ба си!

fake news

жалко за Волгата, останалото ще го платят застраховките

Това е фалшиво събитие. Не четете глупости от интернет.

https://translate.google.ru/translate?sl=ru&tl=bg&u=http%3A%2F%link%2Ffake-pensioner-na-volge-v-volgograde%2F

Кон с рог

Напълно реално събитие е. Единствения фалшив тук си ти!

link

60 годишен автомобил и е по-здрав от сегашните хи-хи.

БРЦК

В БГ пенсионерите явно са си доволни от стуацията.

Тази Волга, колко звезди има за сигурност? :)

7-8 най-малко...

При сериозна катастрофа на волгата може и почти нищо да и няма, но вътре няма да има живи!

Човека е на 76 години-ще го хванат за дедовия :)