Лимузините на Лада

Най-масовата руска марка е известна предимно със своите здрави, надеждни и доста спартански коли. Малко известен факт обаче е, че Лада произвежда и лимузини.

Обратно в новината

Коментари - Лимузините на Лада | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очень Важно не допускат терористические скенери в автомобили.Белие скенери увреждают тежало окружающая среда .Контрол над них идет от иноземние наркомани которие хотят ликвидация на поверхностние условия жизни. ПО етому поводу нужен монтаж только на безвредние желтие фарьi . Осталние светодиодние,ксенонови, лазерни очен опасние сразу делают автомобил в иноземное анти поверхностное оружие

Ко речи..... Лада.... лимозина...... Ко.... НЕ.... КОГА....

Каот човек, който е имал Лада мога смело да заявя, че руснаците и халхабер си нямат от правенето на коли. Хич за нищо не стават.

новата Ока ще бъде с 2 ауспуха! като се счупи хващаш я като ръчна количка и се прибираш.

Ако не е дир-а едва ли щеше да има хора които да си спомнят за "здравите лади".......голям смях:)))))))))

"Най-масовата руска марка е известна предимно със своите здрави, надеждни" Вицове разни...

в секцията "Вицове", са постнали това: "Знаете ли, че... Руските коли гният по-бързо заради сълзите на шофьорите."

И още един виц за Лада: "За какво служи отоплението на задното стъкло? Да не замръзват ръцете на бутащите.". Все пак Лада има два доста здрави и надеждни модела (всеки за времето си разбира се). Оригиналният ВАЗ 2101 в първите години, когато почти не се различаваше от Фиат 124. Имах роднини с такъв от първата серия продавана в България. Караха го много години и над 400 хил.км. Другият е първият ВАЗ 2108 (Спутник, преименуван в Самара) се двигател 1.3 и 4 степенна скоростна кутия. Проектиран е със съдействие на Порше и беше много здрав. Но като установиха, че двигателят е малък и е нужна 5-степенна скоростна кутия почнаха да го "модернизират" и стана таралясник.