Крадец унищожи супер рядко Porsche Carrera GT в Ню Йорк

Oткрaднaтa Gеmbаllа Mirаgе GT нa бaзaтa нa Pоrsсhе Саrrеrа GT блъcнa някoлкo aвтoмoбилa в Мaнхaтън, a шoфьoрът oпитa дa избягa oт мecтoпрoизшecтвиeтo.

Обратно в новината

Коментари - Крадец унищожи супер рядко Porsche Carrera GT в Ню Йорк | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гогов, една кола не може да "рaзвивa" 654 к.c., но ти имаш цял живот да развиваш идиотизма си. Що не си вземеш почивен ден, а?

"Видeo, зacнeтo вeднaгa cлeд инцидeнтa пoкaзвa кaк пoтрoшeнaтa cупeркoлa пoтeгля въпрeки ceриoзнитe щeти, предава факти.бг." Някой сляп е писал статията. На видеото се вижда само удара и как след това поршете продължава по инерция и толкова.

"Някой сляп ли е писал статията" - не, по-зле - Гогов! Неговите всичките са такива

Да вметна, че колата не е крадена а управлявана от некадърен шофьор. Ама пък колко разбирали от коли чак се плаща.

А по отношение коментара за евро-сапунерката, ето малко данни за тунинг фирмата: https://link/wiki/Gemballa Добре е първо да знаем, а после да коментираме. Между другото, вече близо 25% от купетата на повечето (х)американски автомобили се произвеждат от полимери или неметални композиции. Та толкова!

Уф, да, а тези, които са от метал, са от супер тънки ламарини. Купих си нова кола в края на миналата година, и ми направи впечатление, че почти няма детайл, който като го натиснеш, например за да заклатиш колата, да не мърда, т.е. самите детайли са толкова тънки, че са еластични и се усукват при натиск. Иначе колата тежи 1840 кг. и е супер високо технологична с изключителни автономни системи, но ламарините са... Един БМВ-ар си отвори вратата в моята, имам чувството, че само я опря леко, а направи вдлъбнатина... Имам и астра 2001 г., на голямата градушка в София колите до мен бяха тъжна картинка, а това беше само с умерени към леки вдлъбнатини. Иначе пълна пръчка :)

Тоя явно не е годен нито за крадец, нито за водач на МПС. Като не могат що се пробват???

безумно скъпа пластмасова евро-сапунерка