Комби на Audi е по-мощно от Bugatti Veyron

Германското тунинг-ателие Wheelsandmore предложи пет пакета за увеличение на производителността на Audi RS6.

Обратно в новината

Коментари - Комби на Audi е по-мощно от Bugatti Veyron | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми то самолет бе!?!?!?

Какво значи " впускателни" клапани ?

Deucshland Deucshland uber ales moje i da bie Veirona

Ха ха ха, само дето ще диша прахта на Вейрона... Между другото комбито прилича повече на катафалка, отколкото на спортна кола.

Тамън ще влезе вътре хладилника да си го закарам до вилата. Сериозно, за чий му е на някой комби, което развива над 300 км. в час? Практично било... По-практично е да си вземеш един сериен Нисан GTR за уикенда и една Х5-ца за семейни нужди за същите пари.

Интересно ми е с тези доработки, особено най-мощния вариант, колко ли натоварване ще издържи двигателя преди да отиде за скрап. Това е малко като състезателните автомобили. Много напомпани, много бързи, ама след почти всяко състезание ремонт или смяна на двигател.

Ще издържи, колкото издържи... Тунерите се рекламират по този начин. Това в никой случай не е сериен автомобил, за какъвто може да мине дори Вейрон. А махането на катализаторите ще го направи непригоден за по-голяма част от немските градове. Бутикови изпълнения, колкото да покажеш колко пари имаш или колко си проЗт. Идеалния автомобил за гастарбайтерите...