Китайска лимузина е двойно по-скъпа от Mercedes S-класа

Китайският държавен автомобилен концерн FAW започна да приема поръчки за най-скъпия и престижен автомобил местно производство – представителният седан Hongqi L5.

Обратно в новината

Коментари - Китайска лимузина е двойно по-скъпа от Mercedes S-класа | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това да не е някаква шега?

Дизайна му е "понапълняло Трабантче" и ми е малко смешен. На мен пък ми харесва идеята за шест степенна механична скоростна кутия.

Случай от миналия месец. Мерцедес на цена 360 хиляди лева излиза от магазина на 7 км и изминава точно 82 км преди да блокира двигателия. Случай от преди три месеца. Чисто ново БМВ на цена 540 хиляди лева след 7000 км пробег влиза за смяна на двигателя. Слуай от миналата година. Чисто ново БМВ на цена 560 хиляди лева за 11 месеца експлоатация е с три сменени двигателя, гаранционно. Случаи много. Та, не ми ги хвалете! Не, че това китайското ми харесва, ама нека да сме обективни.

Peugeot 404 от 1960. Още тогава е бил ретро, но поне е на Пининфарина.

Не гледай кутията на компютъра, а американския процесор вътре, умнико. Дето е 2/3 от цената..

Даааа... Американския процесор, проектиран в Индия и произведен в Тайван...

Процесорите може да са произведени навсякъде, но все още са само американски

Червено знаме 5 не може изоооооообщо да се сравнява с Amg 4 matic S класа. А пък да струва 2 пъти повече е смехория.изобщо кой би я купил освен за разглобяване и разглеждане?

тва е трабант с удължена база

И на мен на това ми прилича.

БРЦК

Модерен прочит на Волга. На мен колата ми харесва.

Точно и аз това си мислех колко много ми напомня отпред на стара Волга а отзад на по-нова такава, но като цяло доста ръмбава форма с необосновано висока цена. По-добре Ролс-Ройс за тази цена!

Дори и китаец би предпочел това чудо пред S-класа само по принуда.

Убиват с механичната 6 степенна скоростна кутия, наистина нечувано в този клас.

(по) голямо Пежо 404, :)

То че Мерцедес е боклук и чеп за зеле не става от него, е ясно. Ама па точно китайците, дето една читава пиратка не могат да произведат, да искат такава цена?! Нахални плагиати. Да не говорим че щайгата им прилича на руска самоделка от 70те. години.