Китайска компания показа сериозен конкурент на Tesla Model X

Компанията Nio представи серийната версия на своя електрически кросоувър, който към днешна дата се явява единственият сериозен конкурент на Tesla Model X.

Обратно в новината

Коментари - Китайска компания показа сериозен конкурент на Tesla Model X | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работата не е само в техническите характеристики, за да е потенциално сериозен конкурент на Тесла, дори да приемем че китайците не лъжат. Най-големия пазар на Ейпъл е Китай, защото е престижно да имаш АйФон, нищо че в Китай се правят много по-евтини и все така мощни телефони. Хюндай Соната не е лош автомобил, но за такси в София. Който иска да изглежда успял си купува кола, с която да изглежда успял си купува европейска или в някакъв случай японска кола.

Ако караш 20 годишна европейска бангия, успял ли си?

ето това си е фалшива новина... ако някои си беше направил труда да погледна фактите а не просто да преписва щеше да е чудесно. ако отидете на офицялня канал на тесла в йоутубе ще видите че тесла има тази технологя ( видеото е от преди 4 години ) и смжената на батерята е доста по-бурза - 1:3з мин :-д. спряха проекта защото няма потребителски интерес кам тази услуга. ако не се луя бяха изградили няколко станции за смяна на батериите до самите суперчаргери

и това е само началото чичи Си скоро сички сички шъ почне да клеца...щот са много евроатлантически ценни...хих

Най много ще клеца поднебесната държава-бензиностанция Вместо бойярщник будете пить нефть и газ

На какво се движи китайския електромобил?? На пара, барут, бутане? Егати пародията.