Китай пуска способен електромобил за под 10 000 евро

Китайският производител JAC пусна в продажба електромобил с автономен пробег до 500 км с базова цена 70 000 юана (€9 050).

Обратно в новината

Коментари - Китай пуска способен електромобил за под 10 000 евро | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До негативните - електромобилите в Китай вече са повече,отколкото в целия останал свят,взети заедно. Държавна политика. И защо си мислите,че не могат да направят една кола като хората ? Верно,преди 10 години не беше така,имаше буквално провали на тестовете за сигурност. Само че това е МИНАЛО ! Живейте с настоящето и гледайте в бъдещето ! Вижте какво става в Русия - китайците продават повече коли отколкото ВАЗ ,совецката легенда ! И имайте предвид,че рашките не са толкова глупави да купуват разпадащи се таралясници,особено имайки предвид колко прекрасни са им пътищата...

На повечето руснаци доходите не са много по-различни от българските, дори според статистиката са по-ниски. Разбира се Москва е друго нещо, но това е само един град. За това и купуват китайски коли, по-добре ново китайче, от колкото 10 годишна хонда.

В сайта на JAC дават пробег макс 200 км?и то максимум 120 км/ч.изглежда добре

А колко звезди за безопасност има? Щото ако е една, аз няма да си го взема...

Ама може ли да измине 1 км без да се разпадне? Егати таралиясника.

омбре!

И няма да измине 1 км., защото.... Поясни, явно си голям капацитет. Как живеете с толкова негативизъм в себе си... Хайде, да си жив и здрав. Усмихни се, живота е хубав, нищо че ни ти изглежда така...

Много е просто- китайците не могат да произведат една пиратка като хората. А тука става дума за кола. Е колко ще изкара според тебе? Таралеж в гащите. И в духа на позитивизма- пожелавам ти цял живот да караш само китайски коли.