Какво знаем за новия Mercedes-Benz CLS

Mercedes-Benz представиха новия CLS, а моделът изглежда наистина впечатляващо.

Обратно в новината

Коментари - Какво знаем за новия Mercedes-Benz CLS | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ли не виждам, ама фаровете идват назаем от Америка. Получило се е нещо като хибрид с Mustang

А отзад Алфа Джулия...

За всички които са коментирали за боклука мерцедес. Никой не Ви кара да купувате а и никой не иска Вашите коментари. Карайте си японките и се радвайте на живота, а ние ще страдаме много ама с Мерцедес!!!!!!

Не бе, просто си коментираме тука. Става дума за факти. А иначе ако искате си карайте и триколки. Докато има балъци, ще има и тарикати. Държите се като зомбирани дойни крави- цицат ви, цицат ви, а вие мучите от кеф и удоволствие.

Така е всеки знае себе си. Така че моля без квалификации. Не е нужно подчертавам на никого твоят коментар. Ако нямаш работа намери си. но не коментирай кой е балък, дойна крава или все такива сравнения.

Уникална визия. Много от колегите по-долу са прави, че качеството не е като от 90-те години, но за сравнение с останалите марки отново е на топ ниво. Японските автомобили са много здрави, но лукса и иновациите, които предлага Мерцедес са несравними.

Е кво да ги правят тоя лукс и иновации, когато колите са им постоянно за ремонт??

тиквата ти е за ремонт :)

Много е красив, интериора е неповторим. А дали си струва парите, не мога да коментирам, защото не карам Мерцедес. Да кажат колегите които ги карат.

Радвай се, че не караш. Спестил си си много пари, главоболия и нерви. Прехвален боклук, от който и чеп за зеле не става.

Началник

така ли бе барни? аз карам s класа от юли 2016 и не съм забелязал такъво нящо до сега? много си ми смешен...:-)))))

Боли ме ХоЯ за ваШте Жапонски точилки .

Господа коментиращи всички нови коли след 2000-та се правят за да издържат поне до гаранцията, както и много други технологични продукти. Няма значение каква е, важно е след две-три години да ти пробутат новия модел на дадената марка. Има слухове, че Хонда и Субару са най-здравите и толкоз.

Демек Мерцедеса е като всички останали и с нищо не е нещо повече от тях. Т.е. едно кухо име, почиващо на стара слава без покритие. Или с др. думи, койти си го купи се преебава жестоко, мислейки си, че има нещо качествено и по-добро, а то боклук и масова конфекция.

ха добър ден. аз това съм се опитал да обясниавам на аркадашите в бг дето ми се чудат защо съм си купил чисто нова хонда кат за тея пари могло много добър запазен мерцедес или бмв да си взема.

Аутоюнион им дръпна силно по качество и лукс. Трета марка са по престижност в Германия вече, Проблем е, че идва атака на Хюндай, които предлагат качество и надеждност на двойно по-ниска цена. Всъщност , като казвам трети си мисля за БМВ, а Порше са си винаги пред всички класации в Швабско.

Кво да знаем? Знаем, че Мерцедесите са скъпи и скапани курници с ниско качество и големи претенции без покритие. Може да се сравняват само с китайските или индийските коли на ТАТА.

Не да кажеш, но натам са се запътили.