Измамата с вредните емисии донесла рекордна печалба на VW

VW спечелил 23 милиарда евро от измами с емисии само във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Измамата с вредните емисии донесла рекордна печалба на VW | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, това не мое да биде! На запад не лъжат с нищо, там нема грам корупция, сичкото е бело и убаво! А ела у назе да видиш- зор, брато!

БРЦК

При нас дезелите директно трябва да се забранят. А авто производителите вместо да се чудят как да лъжат - да правят фабрично колите на метан и на газ. Разхода е като на дизел, а не замърсяват. И са много лесни и евтини за производство и поддръжка.

имах вв пассат 201з дизел , изтраях го 3 месеца , после вв цц 201ч , и него толкова , повече никога вв , ебаси каруците

Имал си дим у задника, разбира ти тиквата...

10% от оборота да е 22 млрд. ок, ама 220 млрд. печалба е лееко трудно, ДИРци;)

кво ме занимават с Франция като целия свят знае,че VW печели най-много от Перник;)

В Top Gear черно на бяло показаха как трябва да се кара един (при това нов) дизел, за да отговаря на обявените си еко-показатели - без газ с до 30-40 км.ч. Ако имаше някъде некорумпирано управление, то дизела щеше да е практически забранен (като си плати за високото замърсяване).

За пари ли, не - за много пари... Какво се оказа накрая, че всички автопроизводители правят подобни манипулации със свойте творения, за да покраиват строгите стандарти, но който не плати достатъчно на когото трябва в даден момент бива "изказван" на медиите и разпъван на кръст... и по всичко личи, че нещата ще продължат в същия дух в следващите няколко години... П.С. големите автопроизводители съобразително "предупредиха" свойте акционери за подобни неприятности... къде ли ще му излезе края ;)

Кажи за друг производител парил подобни манипулации, че нещо не се сещам? Наистина ще ми е интересно да разбера, кой друг е манипулирал софтуер, който да лъже контролните органи. А и ако си прав защо не ги хващат другите? А, да сигурно има световен заговор срещу ВАГ-иналната марка и само тях са ги натопили. Истината е, че ФВ са най-големите мошеници.