Geely и Volvo искат да са следващите VW и Audi

Председателят на Geely Ли Суфу разкри желанието си да превърне Geely и Volvo, която е собственост на китайците, в следващите Volkswagen и Audi.

Обратно в новината

Коментари - Geely и Volvo искат да са следващите VW и Audi | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пластмасови ама премислени! Ако беше друг високотехнологичен боклук сигурно щяха да ме пишат по вестниците като сгазил пешеодец, който по някакви причини не видях а XC60 видя и спря навреме само!!!

Годините в които Volvo бяха под шапката на форд бяха една голяма грешка. Форд изсмукаха всичките технологии на Volvo и оставиха Volvo да се развива на самотек. Близо 10 години се продаваха неща разработени преди ерата форд само с някъкъв редизайн по външния и вътрешния вид. В момента форд продължават да използват платформата P2(S80, S60,V70, XC70 и XC90 са на тази платформа) разработена от Volvo през края на 90-те години в създаването и производството на нови модели(новото мондео е на тази платформа). Както и да е. В момента китайците са налели страшно много пари, без да бутат нищо в организацията на Volvo и в Гьотеборг се правят доста интересни неща, които ще се появят края на тази и другата година. :)

Волво поне в момента са супер пластмасови отвътре и лично аз се разочаровах от едно такова последен модел фейс xc60.Не може да стъпи на пръстчето на Audi като качество и присъствие на пътя.Определено ефтин бранд !

Колкото и да не им вярвам на жълтурите, някъде вълбоко в себе си тайничко се надявам да успеят. Ако направят това, което мангалите направиха с Ягуар и Ленд Ровър (да налеят необходимите пари и да не се бъркат на европейците как да си вършат работата) има шанс и да успеят. Във всеки случай няма да са по-зле от американците - Форд, ГМ и разните му там боклуци.

С пари и мозък всичко може. Парите от китайците, мозъка от шведите..и ще им се получи. Дори съм сигурен че ще са много по надеждни от алудитата

...едно е да искаш, съвсем друго е да можеш! В крайна сметка две силни китайски марки само биха били в полза на авто пазара и биха помогнали за цялостното развитие на бранша. Успех или както там е на китайски!