Финландец с 54 000 евро глоба за превишена скорост

Финландец трябва да плати 54 000 евро глоба за превишена скорост.

Обратно в новината

Коментари - Финландец с 54 000 евро глоба за превишена скорост | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

10% от месечният доход. Това е нормална глоба, няма за какво да се оплаква. За жалост у нас Кайените ги карат хора на социални помощи и тази система нама как да работи.

Да идва в България. Ще може да гази хора и да го потупват по рамото че е инвеститор на годината с най-много платени данъци

Трябва да преосмисли политиката си към данъчните. Хем големи данъци е платил, хем голяма глоба. Да беше измислил някоя врътка, че да не се ядосва толкова :)

Интересно колко ли щеше да е глобата ако е бил на социални помощи? Не го защитавам а само питам за другата крайност.

Е то и в б-я е така - циганите безчинстват ама нали нямат приходи и нямат и глоби. оства само и за богатиет тепърва да ги въведат...

Точно така трябва да бъде навсякъде и за всички видове глоби при каквото и да е нарушение. Така богатите няма да си мислят, че могат да вършат нарушения и да минават после със жълти стотинки.

И ще си му ги вземат ако ще да ореве орталъка. Само забележете, сънародниците не му съчувстват. Максимата е следната: След като ние можем да спазване правилата ще можеш и ти!

гатанка: колко ще плати б.б. ако профучи по направената от него магистрала със скорост 140 км/час? отговори под 100 000 лева да се считат за... неверни!