Българин си купи най-скъпата серийна кола в света

Най-скъпата и една от най-бързите серийни коли в историята вече ще може да се види по родните пътища.

Обратно в новината

Коментари - Българин си купи най-скъпата серийна кола в света | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва наистина да ти е сбъркан чипа и ценностната система, за да прахосваш пари по този начин. Доколкото знам, дори най-богатите хора в света не го правят.

Този дали е чакал за регистрация в КАТ!? А те дали са знаели къде му е номера на двигатела?!?! Що пише, че колата е негова?!!? Тя все още е на кредитната институция! Ще стане негова ако си я изплати!

Да е жив и здрав, така се вдига жизнения стандарт в България! 2,5 милиона евро за една единствена кола! Бравооо, Добро капиталовложение, ще става само по-скъпа особено ако стои в музей! А другите или да ду.т или да цъкат! Хахаха! Идиотска държава, идиотски бизнес!

Този ще да е голям комплексар! За какво ти е такава кола, то няма пътища в България на които да дигнеш 400....

Е това е да си загубиш ума за сметка на вечно ненаситното си ЕГО ! Не, не му завиждам, жалък е, защото последната по бедност държавица в ЕС не е мястото, където може дa си щастлив с кола за 2.5 млн. евро :-))

Не съди толкова строго. Виж, скромен е, не си е платил за специален номер! Минал е с ниската такса и са му дали случаен! Или там откъдето са му отпуснали парите, са го счели за излишен разход, който ще затрудни кредитополучатела!?!?

Що, бе? Да ходи със скъсани гащи, че на теб да ти е добре ли? Изкарал си е парите - както иска, така ще си ги харчи. Защо да се съобразява с теб?

то при тия ограничения на скороста в БГ на тва Бугати ще му се задръсти геометрията на турбините.... а от бензина ще му се задръстят дюзите.... а от дупките.....

И кво?

Бугати, бугати ама със свиленградска регистрация.

Не, това е разбърканата абревиатура на София - МВР... :)

Толкова зор да скрият номера на първите три снимки, пък на последната ... :)

То понеже Bugatti Chiron се прескачат в България, ама нали сега е модно да се крият личните данни...

нои къд еще караш тоя дзвер ?!? За най блика възможност се сещам Гърция ама там ще ти скъсат трътката ако стъпиш на криво.