Audi Q7 срещу Лада Нива (видео)

Видео показва колко по-добри са офроуд способностите на Лада Нива спрямо Audi Q7.

Обратно в новината

Коментари - Audi Q7 срещу Лада Нива (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъп ли си, или Да?!?! защо не сравниш способностите на Q7 и с тези на "Нива" ама върху асфалта? Може и с някое друго, не руско SUV, ами си тръгнал да търсиш офроуд качества от на паркетен джип?!?!

Само паркетен лъв би взел подигравка като Q7 за офроуд. Същото важи и за всички "SUV" градски повдигнати сапунерки. Има си машини за офроуд и се използват масово.

от тази идиотски написана статия излиза, че прескъпото ауди е по-голям боклук и от ладата

Гогов,ако беше малко по информиран,щеше да знаеш,че няма Лада нива.Името и притежание на GM.Не е грехота да си прост,не го показвай.

За офроуд на сняг? Забравете ги джиповете. Само ЗИЛ 131 се справя, с шестте гуми. Който не е карал не знае за какво става на въпрос.

Поредната тъпня на Гогов! То от тоя куц клип не се вижда това дето минава какво е, ама айде нека е Нива. А в такива ситуации проблемът най-често е в задкормилното устройство - каквито и възможности да има автомобилът, ако се шофира от дурак, далече няма да стигне!

Офроуд способности = възможно по-къса база, висок просвет, хубави гуми. Q7-та сигурно има само последното.

И това не е много сигурно!!!

Коректно е да се сравняват възможностите на два автомобила в една и съща ситуация. Например Ладата да беше минала през тази набита пряспа или аудито да беше вече в полето, където също щеше да се движи без проблем. Не съм пристрастен към нито една от двете коли, но ме дразнят подобни нелепи сравнения.

Е гогето требе да си препише нещо,че иначе няма копейки а за "сивото му вещество е ясно отдавна:)