Корейската компания Hyundai разкри изцяло новия кросоувър Santa Fe. Петото поколение на големия SUV е променено до неузнаваемост и не прилича на нито един от предшествениците си. Новият модел е проектиран в унисон с най-новите тенденции в начина на живот сред природата и в града.

Новият Hyundai Santa Fe изпъква с нетипичен дизайн, базиран на стила на живот, за да увеличи максимално капацитета на багажника и да приспособи по-добре дейностите на открито и в града.

Снимка: Hyundai

В резултат на това новият модел може да се похвали с мускулест екстериорен дизайн и просторен многофункционален интериор. През отворената му задна врата се вижда, че моделът предоставя на потребителите пространство, подобно на тераса, когато и където имат нужда.

Новият Hyundai Santa Fe е SUV намира перфектен баланс между градския живот и природата, справяйки се с всичко, от натоварени семейни маршрути до приключения на къмпинг с кола. Със своето по-дълго междуосие, просторен салон и приличащо на тераса пространство зад багажната врата, новият Hyundai Santa Fe предлага повече гъвкавост, както и първокласно изживяване.

Снимка: Hyundai

Изцяло новият Hyundai Santa Fe има отличителен силует с формата на кутия, дълго междуосие и широката зона зад втория ред седалки. Предната част на автомобила създава усещане за величие с високия си преден капак, H-образни фарове и смели, остри калници. H-образните фарове са в хармония с H-образния дизайн в долната част на предницата, за да подобрят визията на модела.

Погледнат отстрани, в профила на новото Santa Fe изпъква смелата линия на покрива, мускулестите калници, 21-инчовите колела и скъсеният преден надвес, като всичко това придава на този SUV суров и приключенски вид.

Снимка: Hyundai

Задната част е по-опростена, като съдържа по-голяма задна врата, балансирайки цялостния външен дизайн. H-образните задни светлини са обединени с предните, за да създадат хармония и да осигурят отличително присъствие на новия Hyundai Santa Fe на пътя, денем или нощем. Удължената задна врата и удобният салон осигуряват най-доброто пространство в класа.

Снимка: Hyundai

Интериорът на изцяло новото Santa Fe предлага щедро жизнено пространство за безпроблемен начин на живот на открито с достатъчно място за авантюристите и тяхната екипировка. По-удобната задна врата създава просторен интериор с усещане за тераса отзад, когато е отворена.

Напълно сгъваемите втори и трети ред седалки осигуряват водещо в класа вътрешно пространство. Всички тези атрибути позволяват на потребителите да се наслаждават на открито по възможно най-лесния начин.

Снимка: Hyundai

Тази функция също прави изцяло новия Hyundai Santa Fe подходящ за градски условия, позволявайки на младите семейства да използват задната част за голямо разнообразие от цели, като пазаруване на стоки, проекти за подобряване на дома, спорт и отдих, градинарство, семейни излети и превоз на домашни любимци.

Снимка: Hyundai

Изисканият вътрешен дизайн подчертава хоризонталните и вертикалните линии, с H-мотив, приложен върху арматурното табло и вентилационните отвори, за да подобри усещането за простор и да създаде уникална чувствителност.

Снимка: Hyundai

Усъвършенстването на интериора на изцяло новото Santa Fe е илюстрирано от разнообразие от високотехнологични функции, включително панорамен извит дисплей и двойно безжично зареждане. Извитият дисплей свързва 12,3-инчовия цифров панел и мултимедийната система, като подобрява видимостта на водача и същевременно доставя усещане за лукс.

Снимка: Hyundai

Ярко оцветените седалки и таванът създават усещане за простор, докато меката на допир гарнитура с дървени шарки и седалките от кожа Nappa с деликатна бродерия добавят изтънчен стил.

Новият SUV включва и редица устойчиви материали. Велурената тапицерия, стелките на пода и облегалките на втория и третия ред седалки са изработени от рециклирана пластмаса, докато предпазните подложки и тапицериите на вратите са направени от екологично чиста изкуствена кожа.

Снимка: Hyundai

Цветовете на интериора и екстериора са вдъхновени от естествената светлина и подчертават уникалния стил на новото Santa Fe, внасяйки вдъхновение и жизненост в ежедневието и приключенията в града и на открито.

Изцяло новото Santa Fe ще направи своята световна премиера през август в канала на Hyundai в YouTube.

Снимка: Hyundai