За снимките в студио край Шанхай Себастиан усвои няколко кунг-фу техники, показани му от Селина, която участва в новия филм на Universal Pictures “Мъжът с железните юмруци“. След това двамата се пренесоха на намиращата се наблизо писта Тианма, където размениха ролите си – шампионът предаде на младата звезда урок по пилотаж зад волана на Infiniti G Coupe.
Вижте снимки
Късометражният филм „Кунг-фу Фетел – Пилотажът на Дракона“, който ще покаже световния шампион в напълно нова светлина, ще бъде излъчен в началото на май. Той ще бъде първата от сериите на поредицата на Infiniti „Inspired Performers“ в която Фетел и съотботника му в Red Bull Racing Марк Уебър ще разменят ролите си с други звезди на различни екстремни изживявания.
Коментирайки събитието, Фетел сподели: „За първи път участвам във филм за бойни изкуства и беше много забавно. Това е нещо съвсем ново за мен и беше добре дошло, тъй като винаги съм харесвал новите предизвикателства и преживявания. Научих, че също като при пилотажа, за да бъдеш добър кунг-фу боец са необходими баланс, контрол и техника. Въпреки това смятам да се придържам към обичайния си начин на водене на битка на пистата в неделя!“.

Агенция Speed-Press