Обновеното семейство на Renault Kangoo включва по-богато стандартно оборудване, съобразено с общия европейски регламент за безопасност и вече се предлага на нова, по-атрактивна цена. Елегантният и просторен пътнически ван Renault Kangoo и новият товарен ван за бизнеса Renault Kangoo Van получават новото лого на марката и са на разположение за поръчка в България с разширена продуктова гама.

Вижте обновените Renault Kangoo и Kangoo Van  >>  >>  >>

В съответствие с общия регламент за сигурност на Европейския съюз, в новото стандартно оборудване на Kangoo са включени част от системите за обща и активна безопасност, които досега се предлагаха като опция. Това са асистент за придържане в лентата, система за разпознаване на пътни знаци, круиз контрол, активен спирачен асистент с разпознаване на пешеходци и система за проследяване на умората на водача.

Renault Kangoo Van

Снимка: Renault

Както пътническият, така и товарният вариант на модела, вече могат да се поръчат у нас, а новата цена е по-атрактивна, спрямо досегашното издание на Kangoo. Новото Renault Kangoo Van с товарен обем от 3,3 кубически метра до 3,8 кубически метра е на цена от 42 090 лева за базовото ниво Start. Гамата на Kangoo Van е разширена и с 5-местен товаропътнически вариант, на цена от 50 390 лева.

Новото Renault Kangoo Van включва две ключови и оценени от клиентите иновации. Страничната плъзгаща се врата улеснява товаренето и разтоварването от едната или от двете страни на модела. Премахвайки централната колона на каросерията, новото Renault Kangoo Van предлага страничен достъп с отвор с ширина 1,45 метра. Монтираният високо багажник позволява лесно транспортиране на дълги предмети.

Renault Kangoo Van

Снимка: Renault

Двигателната гама за Renault Kangoo и Renault Kangoo Van се състои от два 1,3-литрови 4-цилиндрови бензинови турбомотора TСe 100 и TСe 130, съответно с мощност 100 и 130 к.с., както и три 1,5-литрови 4-цилиндрови турбодизелови двигателя Blue dCi 75, Blue dCi 95, Blue dCi 115, съответно със 75, 95 и 115 конски сили.

Цените започват от 46 390 лева за ниво Authentic. Моделът се предлага в три нива на оборудване, създадени да отговорят на конкретните нужди и желания на клиентите - Authentic, Equilibre и Techno. Новото Kangoo е автомобил за семейството с елегантен дизайн и просторен салон, и в същото време е превозно средство за професионалисти, основно благодарение на своята здравина и товарно пространство.

Renault Kangoo Van

Снимка: Renault

Гамата в България е значително разширена със 7-местна пътническа версия Renault Grand Kangoo на цена от 51 190 лева. Тази нова конфигурация му позволява да предложи простор и рекордно товарно пространство, за да отговори на нуждите както на частни, така и на бизнес клиенти. Първите доставки на новите Renault Kangoo и Renault Kangoo Van се очакват през есента.

Renault Kangoo Van

Снимка: Renault