Най-луксозният спортен SUV - Range Rover Sport, вече може да бъде още по-мистериозен и драматичен с опционалния пакет Stealth. Прецизно проектираната премиум метална сива боя Carpathian отлично контрастира на разширения черен пакет, включващ черни гланцирани вентилационни отвори на капака в цвят Narvik, надписи, предни и задни брони и странични прагове.

Вижте новия Range Rover Sport с пакет Stealth  >>  >>  >>

Спортният силует на Range Rover Sport е допълнително подсилен от 23-инчови черни гланцирани джанти с черни спирачни апарати, затъмнено стъкло и контрастен покрив в същия черен гланциран цвят Narvik.

Снимка: Land Rover

Екстериорът разполага със сатенено защитно фолио за първи път в опционалния пакет на Range Rover Sport. Сатененото фолио е поставено по време на производствения процес и не само предлага богато сатенено покритие, но също така осигурява защита от надраскване. В случай на драскотини или повреди, фолиото може лесно да бъде отстранено и сменено.

Снимка: Land Rover

В интериора, който се отличава с обгръщащи седалки, редуцирана централна конзола с най-новия 11,4-инчов сензорен екран на мултимедийната система InControl, интерактивен дисплей за водача и озвучителна система Meridian Surround, клиентите могат да се насладят още и на тапицерия с абаносова перфорирана кожа Windsor или алтернативно да изберат светла перфорирана кожа Windsor. И двата цвята се предлагат в комбинация с естествени черни фурнири.

Снимка: Land Rover

"Новият опционален пакет Stealth за Range Rover Sport е вдъхновен от изискана и съвременна спортна естетика. Създаден е за клиенти, които търсят спецификация, която олицетворява власт и сила. Въвеждането на Range Rover Sport Stealth със сатениран екстериор и гланцирани черни детайли в цвят Narvik придава още повече усещането за драматичния лукс", сподели Хана Кустанс, мениджър на дизайна на материалите в Range Rover.

Снимка: Land Rover

Отличителният характер и динамична способност на Range Rover Sport се доставят чрез гама от 6-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели Ingenium с 48-волтова мека хибридна технология. Всички модели са налични с опционалния пакет Stealth при ниво Dynamic SE. По-късно през 2024 година ще бъдат представени Plug-in хибридните модели P460e и P550e.

Осигурявайки допълнително модерен спортен лукс, Range Rover Sport с пакет Stealth включва и най-новите технологии и иновации, като пречистване на въздуха в купето, както и функции за сигурност като заключване и отключване при приближаване като стандарт с актуализации по въздуха. Новият опционален пакет Stealth за Range Rover Sport се предлага в България на цена от 22 877 лева.