Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България - "Силвър Стар", въвежда нов продажбен формат за клиентите с мобилен шоурум за автомобили. Модерното съоръжение е спрямо последните световни тенденции за приятното преживяване на клиентите в комуникативни градски зони и предоставя възможност за досег с новостите в автомобилния свят в удобно за крайния потребител място, време и в приятна обстановка.

Първата точка в маршрута на мобилния шоурум е в новият парк в Добрич на ул. "25-ти септември" №70 , където той ще бъде позициониран в рамките на месец април. На място всички любители на автомобилите с трилъчевата звезда ще могат да се запознаят с най-новите модели от гамата на Mercedes-Benz, както и с другия бранд, представляван от "Силвър Стар" - безкомпромисния офроудър INEOS Grenadier.

Снимка: Грета Петрова

Жителите и гостите на Добрич ще могат да получат експертна консултация от специализираните търговски екипи на дистрибутора и да се запишат за тестово шофиране. Този формат на мобилен шоурум за пръв път може да бъде видян на българския пазар.

Съоръжението разполага с всички необходими удобства за функционален офис и също със собствено захранване с електрическа енергия от монтирани на него соларни панели, в подкрепа на политиката на "Силвър Стар" за преход към устойчив и въглеродно неутрален бизнес модел.

Снимка: Грета Петрова