Японските коли вече не са най-надеждните

Агенцията JD Power публикува новата си класация за най-надеждните автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Японските коли вече не са най-надеждните | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по-хубаво от новата кола, и то от най-неизвестната марка.

Оплакване може да значи гръмнал двигател, може да значи че някой не може да си намери бутона за отваряне на жабката. Не бързам да отписвам японското качество.

японските коли вече на са това което бяха, както и корейските

да се смея ли да плача ли не зная,аз от 16г. карам все една и съща марка коли-ХОНДА,сега съм с последната им версия но за тия години не съм имал нито един дефект-НИТО ЕДИН и се чудя какви са тия коли които за 3 мес. дават дефекти(произволно гаснещ фар)...тия или не са добре или е мнооооого поръчкова статийка

Това не са истински проблема а оплаквания, следствие на все по-мрънкащите хора. Иска ми се да видя как на 70 от 100 коли ще се счупи скоростната кутия в първите 3 месеца и този производител няма да е фалирал. Хората масово не могат да се справят с екстрите, които са си накупили, и инстинктивно обвиняват продавача за това, а той не може да си позволи да ги нарече идиоти и съответно ние четем безсмислени статии.

Като цяло корейските производители рязко вдигнаха качеството последните 10 години. Но това съсвсем не значи че ще се откажа от японския автомобил, особено ако е произведен в Япония. Естествено и марката има значение.

японските коли вече на са това което бяха, както и корейските