Toyota изтегля 1,9 милиона автомобила Prius

Toyota съобщи днес, че изтегля 1,9 милиона автомобила Prius заради проблем, свързан с хибридната система, който може да доведе до спиране на колата.

Обратно в новината

Коментари - Toyota изтегля 1,9 милиона автомобила Prius | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E не мога да разбера как се купуват после тия коли....в захлас са хората."Имидж"

И на къде ги изтегля ако не е тайна?

към сервизите

С тези 1,9 млн. почти закгръглиха на 38 млн. дефектни МПС-та произведени от японските некадърници ! Останаха ли още балъци да им купуват дефектните щайги на колела ? Бъдете отговорни - посещавайте често сервизите на тойота, защото с изборът си да карате евтино подобие на автомобил застрашавате и собствениците на Европейски и Американски автомобили, които нямат производствени дефекти !

Точно се чудех кога ще се появиш да ръсиш глупости.

Не се чуди,лузера си мярка за тъпота и няма да я пусне лесно на друг балък......тъпо си е парчето и надежда за него няма:)))

Е то и Немските автомобили дават дефекти. Преди 7 години няма да издавам марката но на мой автомобил-нов немски му падна един от болтовете и изтече цялата хидравлична течност и добре че тренирам понеже воланът едва се въртеше, в сервиза казаха че е нормално случвало се точно за този модел точно този болт да падне и си го оправиха и без лев да ми вземат. В случая Немците знаеха за проблема който е доста по-голям от описания в статията и си мълчат, а в Тойота си го казват открито и викат всички автомобили с потенциален проблем.

Относително си казват. Зависи от пазара. На Авенсиса дизела например, един маркуч за турбото, се откача от вибрациите на двигателя. В сервиза отдавна знаят за този проблем. Купената нова кола обаче, не са се постарали да я "оправят" и в следствие на няколко месеца кола влиза в сервиза. Най-неприятното е, че от този проблем колата губи рязко мощност и ако се откачи в този момент въпросния маркуч, и изпреварващ може да се окажеш в сложна ситуация. Но кой ли го е грижа за европейския и в частност българския пазар.

е то всички коли като са повредени, най-малкото спрат да се движат