ТЕСТ: Suzuki SX4 S-Cross е готов за приключения

Благодарение на българското представителство на Suzuki - "Миркат" ООД, имахме възможността да тестваме новия SX4 S-Cross.

Обратно в новината

Коментари - ТЕСТ: Suzuki SX4 S-Cross е готов за приключения | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забавно е видеото и колата изглежда доста добре

Това, ако е тест драйв, аз сигурно съм космонавт. Дори и реклама не е, а по-скоро е опит на някой некадърник с камера, който е снимал нещо и след, като е изгледал сниманото му е дал име. Снима няколко пъти включването на 3-та,а колата се движи на съвсем друга предавка. Поставянето на камерата и снимането отдолу нямаше нужда да се прави няколко пъти. Дразнещо е. Както и да е, некадърността на сниманото е очевадна. Колкото до Сузукито, то е доста добра кола. Става за града, извън него и извън пътя. Универсална от всякъде. Където минава тя, трудно издрапва паркетник. Карал съм бензиновата версия. Впечатленията са ми отлични.

зивея 1чгод.в уса. от 5год. карам с хч. 5ч,000ми. никакви проблеми. сузелявам че няма верся дизел.

Добре изглежда джипчето, симпатично е. Ако разходът наистина е такъв .... направо чудесно.

Колата изглежда доста добра, препоръчвам на дира следващия път да тестват нещо по-японско - джиповете на honda и nissan!

много добур ражод! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

този жип е много добур, но не мога да разбера защо екипа на дир в оф роунд каране го ялят толкова, поне това видях от клипа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.