ТЕСТ: Компактният кросоувър на Fiat - 500X (видео)

Най-новото попълнение в разрастващото се семейство на Fiat 500 носи обозначението „X”. Вижте на какво е способен 500X Cross!

Обратно в новината

Коментари - ТЕСТ: Компактният кросоувър на Fiat - 500X (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

невероятно преминаване през кална локва! като правите тест драйф покажете все пак какво може колата!!!

Страхотен автомобил. Определено фиат изживява велико завръщане, след като закупиха крайслер. Сигурен съм че автомобилът ще повтори успеха на малкия 500. В америка са луднали по марката...

Бат Кольо, това вече е доста изтъркано, не лежи на никакви факти, а по-скоро някой да си покаже тешкарлъка.Италианците създават комън рейл дизела, който се влага в много визелови мотори, а JTD мотора е определен като един от 4-те сполучливи дизелови двигатели на нашето съвремие.Аз нямам Фиат, но карам служебен автомобил от тази марка и мога да кажа само суперлативи.

Fикс Iт Aгейн Tони !

За тия пари спокойно джип ще си купиш и то определено по-добър от този фиат!

Бате Коле, ти ако си ги купуваш колите чисто нови-двайсет годишни, каква и марка да вземеш, ще те е яд.

Пандата, няма нищо общо с този малък паркетник, освен че са една и съща марка! С Пандата можеш да се качиш почти навсякъде, а с 500, както добре са дали на видеото, можеш да минеш през някоя локва, черен път или макадам. Не, че с автомобил 4х2 не можеш, но някой искат да си мислят, че карат добро 4х4 с което могат да катерят... Иначе количката кефи, но е прекалено женствена. Няма мъжко, мачовско излъчване на сила и мощ. Нещо, като МИНИ. За жени и меки китки предполагам е ОК.

Купи си Фиат,цял живот да те е яд!...Кво ми го хвалите тоя боклук?

Пьрво ще скокна до мола и поле ще я купя, само за гаджета е тази кола.

искаме още кал!

Имайки предвид, че Пандата отдавна се е доказала като катерач, не се учудвам, че и този модел си има своите качества. Но си е женска кола, както и да го гледаме.

Ухааа, италианска малка Голяма работа!