ТЕСТ: Извънземният Lexus NX (видео)

NX е първият компактен кросоувър на елитната японска марка Lexus. Може ли обаче новото предложение да застраши Audi Q5, Mercedes GLK и BMW X3?

Обратно в новината

Коментари - ТЕСТ: Извънземният Lexus NX (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като видиш предната решетка на този автомобил и ерекцията ти спада. Т.е желанието да го притежаваш. Японецът си остава японец - масов продукт, който не може да произведе продукт, отличаващ се с разпознаваема индивидуалност. Между другото, тъкмо автомобилите на Тойота са с най-лош дизайн от японските ( с някои малки изключения). Един сбирток от модерни елементи, които не образуват единно и хармонично цяло, което е типичното за европейските коли и издава класата им (благородната външност) - особено англ. автомобили.

Колата е нахвърляна с безразборни екстри, но като тех. характеристики отстъпва с много. Имам MB от 2012 с повече възможности от това нещо. И независимите тестове показват, че колата има куп безобразия за криене...

НОМЕР ЕДНО Е МАРКАТА

Поне на мен предната решетка ми грознее. Иначе, сигурен съм че технически е на ниво. Аз лично не бих го заменил за Х5-цата, която вече втора година не спира да ме забавлява ;)

баба си шортите ти. Издаде те феноменалната глупост, която изръси за поддръжката. 3 год. съм собственик на Аурис хибрид и мога да ти кажа, че за 85 000 км които съм навъртял освен сервизно обслужване, друго по колата не е правено и не е сменяно. Накладките, като гледам ще издържат още поне 20-30 хил. км., а дисковете не са мръднали. Това е заради регенеративното спиране. Общо взето това е с поддръжката. Сега остава ти да кажеш какво за 1 год. си поддържал повече. Наистина съм любопитен да разбера

рав4 само че за жени

Сбъркани автомобили са всички със сбъркан напречен двигател.

Готина кола, на външен вид го докарва - по същество обаче не е на нивото на немските возила.

Да я пробваме срещу уаз-ка :D

Гледам беднотията тук се е развихрила та и дава акъл

автомобили с монтирани режещи и обемни скенери /вкл ксенонови лазерни и светодиодни /се следят директно от вражески сателити в рамките на обема увреждан от тях..Правят на парцали изграждана милиарди години обща охрана на контактна зона повърхност дъно на тропосферния океан.През пробивите проникват жестоки убиици . Терористи чрез обемен нарко контрол над парламенти принудиха всички водачи на МПС да увреждат трайно околната среда с включени фарове.Цел да с е изкарат хората много опасни вредители недопустими за общия ни дом.

изключително жестоко вредни фарове са им монтирали помолете компаниит епроизводителки да ги сменят с безопасни традиционни.тези са от типа високорадиоактивни обемно вредни скенери и осигуряват на жестоки нашественици центриране на дъното на тропосферния океан и проучване на разломи, аномални зони и човешки и други поселения.Увреждат трайно общата охрана и се приемат като изключително опасни вредители з а ликвидация

На 4.03 мин се вижда среден разход 11.6 л.

Жалко, че въпреки данните си лексъса според мен няма да е обречен на успех.Досеха съм видял 1,2 НХ, спрямо многo на брой х3, q5 и glk. Просто наистина българина залага на традиционното и немското. Сходно е положението и на марката Инфинити.

Стахотен автомобил! Само за корпоративен лизинг. Браво много добре представен от младежите на дира, явно новите собственици на сайта ще залагат на такива хора - Можещи!

хубава тойота незнам защо и викат лексус

Странно е, че една от най-авторитетните автомобилни медии link има напълно протиположно мнение по въпроса: link

Трябваше малко повече офроуд да му дадете, газ в калта!

с жена ми сме фенове на марката. Ще взимаме такъв за нея, но изглежда , че ще го карам аз. Това е бъдещето

В това, че ако нещо се развали няма кой тука да ти го оправи. А и тжаи повече автомобила. С дизел или на газ засега е най-добре. Зависи какви са ти възможностите,

Само, че в БГ този модел е най-евтин. Друг е въпроса колоко могат да си го позволят.

Дизайн - да, функционалност - г/д, цена - не. ТОЧКА.

Страхотни пейзажи сте уловили, браво. Автомобила си е супер, пожелавам повече нашенци да си купят такова возило!

Машинката е страхотна. Видеото също е яко, особено за българските стандарти-изгледах го с удоволствие. Пускайте още такива клипчета - няма да сбъркате.

Само питам - в какво се изразява по-високота поддръжка при хибридите?

Какво против имате хибридите? Карал съм такъв автомобил в продължение на година и останах изключително доволен. Има малко повече поддръжка, но иначе забележки - 0. Колата беше Toyota Auris, съответно не смятам, че японците са решили точно за луксозната им марка да пестят от нещо. На външен вид NX си е звяр, колкото до парите - както спомена колегата по-долу - ще се намери кой да ги извади :-)

Това е автомобил, предназначен за нежните създания, които стоят до всеки истински мъж (наричат ги още "мутреси") :)))) Така че няма да им е скъпо, все пак престиж е необходим! "Скъпи, искам нещо, дето като го настъпя, и за 3 секунди да вдига 100! Добре, мило, ще ти купя кантар..."

Статията е 100% реклама. Надявам се поне сте взели добри пари за нея. Остава и въпросът доколко смислени са изобщо хибридите.

Всичко много добре, ама малко скъпичък идва?