Коментари - ТЕСТ ДРАЙВ: Новото Audi Q5 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауди на дизайн го докарват, но ремонтите са много скъпи, а ремонти си има.

СУПЕР АВТОМОБИЛ - към разхода само може да се прибави 1.5-2 литра (пиша го от опит)

супер е... ще купя на пичката едно такова да си поиграе малко....

че владеят дизайнът, "вадеща" 3D-зву, по най-ефективният начин, пропуснати интервали... Разваляте хубавото впечатление от статията с тези грешки.

1) този, който е написал такъв "тест" - разходка из спецификациите на модела без нито едно мнение относно реалното пътно поведение? 2) този, който го е публикувал?

Срамота ... заснели ревю, а същевременно нарушават правилата за движение по пътищата ... за тези които не са забелязали ... вижте маркировките през които минава.

Това, че е стабилен автомобилът в завоите заради дисковите спирачки е пълен смях:)) Натискаш ли спирачката значи не си в завоя както трябва;))

не знам, не съм имал Ауди и като гледам няма и да имам, с тоя растеж на цените на всичко. Бая крадене е необходимо, за да си позволиш кола за 100 бона -2100 лв на месец с лихвите за 5 години, а ако включим каско, данъци и подобни...

Гледам коментарите на колегите и повечето негативни, действителността е съвсем друга, в БГ се предпочита точно тази марка и още две други от Германия, така че БМВ ще си се радват на българските куповачи - цената няма значение.