ТЕСТ ДРАЙВ: Jaguar F-Pace

Представяме ви Jaguar F-Pace. Научете повече първият SUV модел на британската марка!

Обратно в новината

Коментари - ТЕСТ ДРАЙВ: Jaguar F-Pace | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мерси, вече го карахме с един мой роднина. Не е нещо свръхизключително, но си е висока класа и разпознаваем от ценителите, а не като натрупаш малко мъни и си без вкус, и хайде оппаа - пак мерцедес, и то втора ръка за квартала. За нас, по-простите, и новото Субару бива.

този юнак направи толкова много нарушения на пътя, че КАТ трябва да се задействат и да го суровакат солено... А пък тия умници, дето са го наели да ни показва коли, е хубаво да намерят друг, като преди това го поразпитат за правилата на движение.......

Моят Ягуар е поръчков с 8.3 литра мотор и 651к.с. на 3години и си джиткам в с.Върбица с него.

А на вода пускаш ли го, брат? Там по Герила? Плава ли, плава ли! :)

Гроздето било кисело на лисицата - що си кривите душата ?! "Ягуар" са здрави машини, базовия малък модел е 85 хил. лв., което прави колата интересна за средностатистическия българин !! Това, че средните българи са само 10% от населението е друг въпрос !! А баровците - другите 10% от българите - знаят кои са колите за тях и те си ги купуват !! ПРОБЛЕМЪТE E ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ 80 % ОТ НАС НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ СНОСНИ КОЛИ КАТО ТАЗИ НАПРИМЕР !!

Цветът на интериора е умело подбран - като се наакат вътре, няма да си личи!

Не знам на кой модел BMW е конкурент, но обърнете внимание на показателя въртящ момент, който е от теста - 3.0-литров V6 турбодизелов двигател с 300 к.с. и 700 Нм, ускорението на автомобила е много добро.

Жалко за бедния човечец, който ще си купи този ягуар втора ръка, като й изтече гаранцията.

Размерите на Ягуара са близки до тези на Х6-цата, но ти си прав, че това не му е прекия конкурент. На тествания модел по му подхождат Порше Макан, Ауди Q5S инякой от GLE- тата.

Не знам какво недоволстват колегите от коментарите, но по софийските пътища вече се среща този модел на Ягуар и струва маса пари.

Среща се, ама само с двулитровите двигатели. И за претенциите на Jag за лукс интериорът е доста смотан.

Браво! Така се кара ягуар! Изпреварва се при непрекъсната линия, кара се посредата на пътя - те балъците насреща че скачат из храсталаците!!! Защо бе дир давате на простолюдието да кара коли които не са за него???

Нито визията е кой знае каква,нито интериора а за двигателите пък изобщо.....дори Х6 е доста по-добра а и ифинитито също но от Тата какво да очакваш

тъпчо като тебе? Глупав коментар. Все едно да кажеш, че Ламборгини е фолскваген, :)))))))