Tesla прави зарядна станция на магистрала Тракия

Tesla планира да изгради първата зарядна станция за бързо зареждане в България.

Обратно в новината

Коментари - Tesla прави зарядна станция на магистрала Тракия | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да направят и една в Добрич за зърнените босове, дето купуват теслите на килограм.

Червените кучета си лаят, а "Тесла" произвежда все повече коли! (Според поговорката)

правих тест драйв на модел х, мноооого голямо дърво! Тясно, неудобни седалки...

има в БГ?

И на мен ми се ще да знам. Но колкото и да са съвсем скоро със сигурност ще има доста. Знам за хора, които са си резервирали Model 3.

аз карам моята тесла по 60-100 мили на ден /100-160 км/. на Supercharger зареждам само ако съм на път извън града. Спокойно минажам 500 км с едно зареждане по средата за 30 мин. макс. Колата си е много добра, много по-добра от 95% от предлаганите коли с ДВГ. Ама за да го знае това, човек трябва поне веднъж да се е качвал в нея, а не да прави съчинения по картинки в интернет

Има още много много време докато подобни недоразумения от днешна гледна точка изместят ДВГ. До тогава мъск може да си надува акциите колкото си иска. Това никой не ди го купува за основна кола,виж ако ти е трета или четвърта става.

Що? Пет дни в седмицата аз сутрин карам 7 километра в едната посока. следобяд в другата. Отбиване +- 2км до магазина/фитнеса/лИбовницАТА. На мен ми се струва идеално

Като си го купиш това недоносче , получаваш в буквалния смисъл тесла. Докато не се направят електрички, които да се зареждат за около 5 мин, няма да има масово навлизане. Може би водородните имат по-голямо бъдеще , дори мисля тойота имат действащ модел. И там зареждането е проблем.

"За жалост обаче Tesla не разкрива кога ще построи своите зарядни станции, като е напълно възможно това да стане и в началото на идното десетилетие." То-о тези коли са много разпространени, аз имам само две, планирам да купя трета за тъщата. Трябва си зарядни станции, и у наше село требе една. Ако трябва да съм сериозен - хубаво е, че не оставаме изолирани от прогреса, но трябва да се помисли как електромобилите да станат по-скоро, по-достъпни за повече хора.

БРЦК

Литиевите батерии на които залага Мъска са куц кон. Кой ще чака 75мин да му се зареди колата? Примерно при водородните коли зареждането става за 1 мин. Батериите са МНОГО мръсно и водоемко производство. Това ,че Тесла е 'зелена' кола е абсолютна лъжа и фарс! Теслите - са по мръсни от средна дизелова кола!!!

По принцип вероятно е така, но в градовете с голяма концентрация са зелени та зелени.