Специално за Дир: Асен Блатечки от Автосалон София 2017

На Автосалон 2017 звездите на филма "Бензин" - Асен Блатечки и Снежана Макавеева, дадоха интервю за Дир.БГ и говореха за страстта си към високите скорости.

Обратно в новината

Коментари - Специално за Дир: Асен Блатечки от Автосалон София 2017 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нормални нови и ли са?

тази ми е много смешна - не я влечала Америка, ама щяла да ходи там. ами като не я влече, защо не си отиде в япония, да си кара хонди на воля

Салон като салон. Не очаквайте нещо по-така, щом е у нас. Истината е /нали знаете/ другаде. Но за изгладнялото и зажадняло око на нашенеца и това е нещо. Жалко, че г-н Велев не дава повече мъни за целодневното бъхтане и не може да събереш достатъчно дори за нещо по-малко, но ново. Затова - напред към "Горубляне както винаги!

Япоснките коли май са истината. Един познат купи за фирмата преди 7-8 години нов Мерцедес и нов Лексус ЛС. Лексуса един път не влезе в сервиза за ремонт. Мерцедеса постоянно с проблеми, лампи на таблото, блокирали скорости и едан торба пари за ремонт. ГТ-Р модела на Нисан е уникален, но е стриктно спортен, дори пистов автомобил. Не е практичен за ежедневна кола в тежък трафик където не може да му се отвори душата.

точно обратния случай с джип лексус rh 450 и ml 350...вечно прегряващи батерии, счупена скоростна кутия без причина и разбито окачване без никакъв офроуд. мерцедеса не мръдна и за 7те години в които бяха заедно....не генерализирай

Тоя не ровеше ли по хладилниците на хората