Руснак направи BMW с реактивен двигател от МиГ-23

Автомобилен маниак реши да се повози на своята кола с реактивен двигател и стана интернет звезда.

Обратно в новината

Коментари - Руснак направи BMW с реактивен двигател от МиГ-23 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая новина е тоно като "Севернокореец кацнал на Слънцето!". Чудя се, наистина ли има толкова тъпи хора, че да се вържат? За журналята е ясно, че са тъпаци. Примери за това колкото щеш.

някой знае ли какво е реактивен двигател, реактивно движение и т.н. ...не сте ли виждали реактивен самолет бе реднеци, как ще го сложиш на кола, че и под капака

Като оставим настрана фалшивото в тази новина, безспорно вярното е, че автомобилът е BMW (а не Лада) и на фланелката на юнака пише HARD ROCK (а не казачок). Иначе новината е руска...

Идиота Рогозин унищожава Роскосмос с малоумните си изцепки и действия биз да има грам понятие от каквато и да е инженерна дейност. Това момче определено би било в пъти по-добър избор за шеф на Роскосмос.

рашънските идиоти - най-големите идиоти на планетата!

Двигателя на МиГ23 е няколко пъти по-голям от това изтърбушено БМВ. Тук срава въпрос само за стартера му .

Малко уточнение - Става въпрос за турбо стартер от миг 23, т.е. малката турбинка която развърта голямата... известна още като ВСУ или APU на английски.

87 км/ч не е кай знае какво за тези усилия

Няма подходяш редуктор и просто не му стигнаха оборотите. А такъв редукто е малко терсене работа щото сваля оборотите от 50 000. Иначе мощността на ВСУто е достатъчна за да запали гумите. А въпросният руснак е маниак на тема реактивни двигатели, които си ги произвежда сам основно. Има бая клипове какви щуротии прави.

Абсолютен фейк, тотална про..тия!!! Поредният "бисер" на Гогов, нема спирка тоа чуек!