Русия очаква продажбите на нови коли да се сринат наполовина

Руското министерство на промишлеността очаква продажбите на нови автомобили през сегашната година да намалеят наполовина в сравнение с предходната.

Обратно в новината

Коментари - Русия очаква продажбите на нови коли да се сринат наполовина | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо? Нали имат толкова силна рубла ... според Руската централна банка!?

Там положението е трагично, складовите наличности на авточасти намаляват, опитват се да направят вериги за доставки с паралелен внос, но при него има проблеми с гаранцията. За някой частен автомобил, това може и да не е проблем, но фирмите с голям автопарк си държат на гаранцията за ремонтите и на пробега между тях. Лада обявиха, че щели да произвеждат Гранта и Нива, Нивата и без това няма въздушни възглавници, ама за Гранта няма въздушни възглавници, ABS, многоточкови предпазни колани ... изобщо връщаме се в 80-те години. Много руснаци свикнаха на нормални европейски и японски коли, сега като ги върнат 20 години назад, няма да е весело.

Там положението е трагично, складовите наличности на авточасти намаляват, опитват се да направят вериги за доставки с паралелен внос, но при него има проблеми с гаранцията. За някой частен автомобил, това може и да не е проблем, но фирмите с голям автопарк си държат на гаранцията за ремонтите и на пробега между тях.

А какво правим като вече са се сринали с 80%?!?

Китайците имат в излишък рикши и бизнеса ще тръгне:)))