Продава се уникално запазена класика на Mercedes-Benz

Уникално запазен Mercedes 240D (W115) от 1974 година се продава за едва 5500 долара.

Обратно в новината

Коментари - Продава се уникално запазена класика на Mercedes-Benz | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В соц-времената един съсед от отсрещния блок имаше такъв Mercedes. Беше TIR-аджия и затова можеше да си го позволи. Човекът почина от рак млад, на има-няма 45 години и колата си остана в гаража, жена му не шофираше, а синът му беше на 8-9 години. Предполагах, че са я продали, но след 10-12 години видях, че момчето я е стегнало и я кара. И до ден днешен колата си е при него и изглежда като нова. Разбира се, не я кара ежедневно, такова бижу не е за нашите улици, затова се изкарва само за удоволствие и при специални поводи :))

Това е кола-мечта. Навремто в "Кореком" струваше нов 3200 щатски долара. Наистина е прекрасен модел,як и здрав. В София имаше доста.Предимно ги караха българи работили по Либия,Мароко и други страни. Пежо 404 струваще в Кореком около 2800 долара.

Къде се намира Калфорния?

... предполагам, пишеш от отвъдното...

И още как! Това е стар чайник. Вечен двигател. Опростен, няма електроника, няма турбо и др. съвременни джажи. Палиш и клок, клок, клок ..... без проблем докато свърши нафтата в резервоара. Сипваш и пак безпроблем, докато той те закопа.