Porsche представи електромобилът Taycan

Porshe представи първия в своята история модел с изцяло електрическа силова установка - Taycan.

Обратно в новината

Коментари - Porsche представи електромобилът Taycan | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колата е за друг пазар, различен от пазара на Тесла. Оборудването е със сигурност по-луксозно. Тук цената има филтриращ ефект само достатъчно богати могат да я купят. За масови продажби VW, когато са готови. Спомнете си старият виц за ролса и трабанта много екстри всичко им перфектно нещо не ги карат много.

Ако си купуваш електричка за 50к може да се примириш с такъв пробег, но да цакаш 150к не е много добра опция, особено при наличие на Тесла модел S

"представи електромобилът" Абсурден български. представи електромобила е вярно.

Цената на това Порше започва от 155,000 € !! Не знам кой и по каква причина би го предпочел пред Тесла, която има ПО-ДОБРИ характеристики и съществено по-ниска цена!?!

Порше е една от най-реномираните марки, обаче... - Автомобилът им е с 50 000 по-скъп от Тесла... - Пробегът на Поршето с едно зареждане е близо наполовина на този на Тесла... - За софтуерът нищо не казват... + Вероятно ще е по-луксозен и ще вози по-комфортно от Теслата + Дизайнът на Поршето е по-съвременен и модерен (Тесла е вече на 7 години...) За мен критичното остават цената и малкият пробег = нямат шанс да бият Тесла.

Да добавим и че динамичните характеристики на Тесла модел Ес са много по-добри. Интериорен дизайн, ергономика и наслада от шофирането обаче почти сигурно са на страната на Тайкана. Много скъп, обаче. Освен вманиачени фенове на Порше, не виждам кой би го предпочел пред Теслата.

Лео

Марката ще продава - ще видите как ще се напълни и в БГ с такива, разни батки да си ги карат...