Porsche представи две още по-спортни хибридни версии на Panamera

Новият седан ще се предлага със зареждащи се в контакта варианти с впечатляващо ускорение и увеличен изцяло електрически пробег

Обратно в новината

Коментари - Porsche представи две още по-спортни хибридни версии на Panamera | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече пълен ташак!

Ма кефат, как звука го докарват като на прахосмукачка. И недай си боже мъжко нещо да се покаже. Ужаст. Как така. Мъжете тря са утрепани. Уимен пауър, мадафака. Продаваш семеен луксозен седан с една кифла в него. Целият колективен запад в идиотията си позволи фашистко болшевишките идеологии на Давос да им сринат ценностите и корпоративната селекция на кадри. Тия компании немските са пълни с хора, които са с промити мозъци, ходят на работа с колело и трамвай и мразят автомобилите. Не е майтап. Някъде са останали инженери, но генерално новите поколение нямат търпение да си набият чипа и да обитават метавърса. Те нямат нужда от тия традиционните ценности, които изискват отговорност и ясна идентификация, било то като личности или пол. Брейв ню Уърлд среща Минорити рипорт и Блейд рънър. Ето това ви чака ако не приключите с толерастията към корпоративните олигофрени на Давос/Билдербърг.

Да имаш критично мислене бе. Я пак в стадото да боготвориш всичко немско и западно. Нищо, че си изгониха дизайнерите към Китай. Булгар ще яде хлебарки и ще плаща данък емблема.