Няколко трика за колата през зимата

Замръзнали чистачки, заледени стъкла - зимата може да създаде доста неудобства на шофьора. За справянето с тях обаче има хитрини - ето някои от тях.

Обратно в новината

Коментари - Няколко трика за колата през зимата | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или си купете тази от снимката. - има реотани за размразяване на замръзналите предни чистачки, - климатика не позволява запотяване на стъклата, дори когато отоплява, - не съм чувал за закъсало субару в снега:) така, че номера със стелките е за други коли.

Стоян Гогов яко се е изср*л с тази статия. То бива бива глупости, ама това вече е прекалено. Абе Гого, ти толкова чорапи колкото трябват в статията ти, имаш ли бе? Не посочваш дали трябва да са ползвани или чисти, и дали това се отразява на заледяването! Хахахах не мога до повярвам, че получаваш и пари за тия тъпотии твийте! Ти чорапи слагаш ли си на колата бе, Гогчеее!

Абе, вие сериозно ли???

Идеални съвети за 80% русофиле, четящи този пропаганден кремълски канал. Да си размразят чистачките на ладичката с вмирисан чорап. Дано си събуят галошите преди това, хохохо!

Друг галош, освен теб не виждам тук. Къде зави наляво към ладите? Или просто искаше да се изцепиш някак, барем някой те забележи. Вярно, лоша реклама няма.

Вместо чорапи с гащи не става ли , че чорапите са ми кът! И може ли с непрани гащи също, че пера напролет, кога се размръзне снега

Там гдето крака на г-н Гогов стъпи, там трева не никне. Да видим има ли съгласни с това просто твърдение.

Чак не вярвам, че може да се пусне подобна простотия! Автора й дали си надява чорапите върху чистачките си? А колко пъти трябва да са обувани преди това, без да са прани? Дано не го прочете някой чужденец това пасквилче. Ще ни цитират по цял свят после. И са му платили на всичкото отгоре! Аферим!

мойте чистачки като са по 60 сантиметра аз какви чорапи трябва да нося????

Явно и в мото-отдела сите са дебили.

брадчед като си нагряваш ключа чакай докато метала стане лилав за по добри резултати.... и да не забравиш да го дъжиш с кухненската ръкавица.... определено само джурАналисти ги могат тия трикови...

То с тоя кочини по 30к - Рено Каджар и подобни глупости.. нормално всички да карате "джипове".. догодина ще струват колкото моята десетгодишна бабка

Нещо ти е малък, а ?

Поредните глупости на Гогов! Лошото е, че някой ид..от ще вземе да му се върже и да си изпече ключа, например. Това са напълно несериозни драсканици!

Пропуснали сте съвета да се сложи памперс на ауспуха, за да не одимявате квартала с таралясника си, както и да намажете акумулатора с крем против подсичане, за да пали по-лесно в студа. А най-добре накладете огън под автомобила, влезте в купето, и когато ви припари на задника, излезте и елате след час.

Chefo77

Това с котешката тоалетна е пълен ташак. Изпробвано - не действа.

Ще си пее*ба стелките - не, мерси. Сапунената пяна оставя гадни следи. Духането в ключалката върши по-добра работа, отколкото да нагряваш ключа! За да ми се отмръзнат чистачките, да ми се изчистят стъклата и огледалата, паля колата 10-15 минути по-рано. Пръскането на стъклото със зимна течност за чистачки също върши отлична работа. Надяването на чорап е тъпо - той също замръзва, да не говорим за власинките, които остават полепнали. Това с торбичките на огледалата ме съмнява - по-добре напръскайте със зимна течност за чистачки... Според мен съветите не струват. Единственото вярно нещо е, че зимата носи неудобство.

Първият е как да си прехебеш ключа и другия да сложиш стелките ДО гумите. Смеееех!

Нали? Защо да ти слага от страни, по-добре направо в къщи...

Супер неграмотно написана статия! Няма ли редактори? Това е инфромация копи-пейст отпреди падането на Берлинската стена. Сега има климатик, който съвсем бързо чисти запотените стъкла. И още куп глезотийки. Да загрееш ключа си със запалка е тъпо. Може да стопиш държача на самия ключ. Или просто да не пушиш и да нямаш запалка.

Това се отнася за старите щайги и помиарчетата без гараж. Аз карам чисто нов джип на 700 км. и е в сух и топъл гараж.

Смешен си.

Джип или паркетник?Защото има разлика:) Примерно аз карам и джип вранглер,което си е джип отвсякъде,а някои викат джип на всякакви повдигнати комбита,повечето от които даже нямат 4х4...

Вранглера бил джип от всякъде?! Глупости хаххаах

Въй, нидей! И аз карам чистак бърсак нов джиБ, вчера беше на 600 километра, ама днеска станАл вече на 800! Как да му върна километрити, че бащата ше мъ убий като види!

Купчина ламарини на 4 гуми не те прави нещо повече от останалите.Жалък комплексар си ти,човече...

Моят пък е на 200 км, чистак-бърсак нов. Яд ли те е?

е аз съм скромен и карам само жена ти..... малко съм я поизхабил с над 50тина тека... после я пращам у вас в гаража....

А пък моя е на -150км ! А да ви видя ! Взех го от магазина на 10км и после карах до село на задна!

За джипа разбрахме- 700 хиляди. И моето БМВ е на 710 хиляди и не е джип!

А пък аз карам три джипа. И трите замръзват яко през зимата. Яд ли те е ?

а моя джиБ е на 600 км. а вчера беше на 800 а миналия ден на 1200

и си го караш само в гаража, нали батенце?! за тва е сух, топъл и на 700 км, нали?! вече трета година.... а като гледам колко човека са ти се изредели - май са ти оправили и деня, а? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))