Nissan GT-R срещу Audi RS6 (видео)

Един срещу друг се изправят японско спортно купе и горещо комби от Германия. Кой ще победи Nissan GT-R или Audi RS6?

Обратно в новината

Коментари - Nissan GT-R срещу Audi RS6 (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В " ГТР"- а да съм- няма да повярвам! Трябва да са му свалили конете на 300 и да е на ръчна, че селскостопански комбикошник да може да го " дръпне"!. Иначе " ГТР" на задна да е- " Авги"-евите обори пак нямат шанс! И за " уникален автомобил" е обявен " Нисан"-а, а не " Ауди"- керпича!

В тестовете за най-чисти дизелови двигатели не бяха ли пак Ауди/Фолксваген най-чисти? ;)

по отношение на това дали са най-чисти, зависи конкретно чия автоиндустрия застрашават....но ти си прекалено тъп и недочел, за да разбереш....иначе че са най/едни от най-хубавите е така...жив и здрав и полека с дрифтинга да не те събират по пътя после...

Винаги бих предпочел немска, италианска или английска резачка вместо тоя Нисан.и трите са доказали че правят класни спортни коли, а онези подражават. Японците може да правят качествени автомобили, ама вътрешен дизайн, външна визия все нещо куца.определено не им е силна страна. Някак си техните коли и корейските стоят някак безлично на пътя, някак си семпло. Естествено това е лично мое мнение и никой не ангажирам с него.

Напълно нормално. Прехвален японски кенеф. А японците спряха да произвеждат коли някъде около 98-ма.

Дедо, бегай сменяй памперса, че тоя нещо си го накиснал. Потърси после в тубата клипове и ще разбереш, че дори R8 V10+ няма никакъв шанс срещу GT-R-a. Това видео е направено от някой радикализиран Ауди фен, дето си изяжда топките от яд, че двойно по-скъпата му каруца диша прахоляка на тоя "японски кенеф". Фенщината е диагноза...трудно лечима.

На сериозно ли трябва да се вземе коментар на човек, който използва израза "тубата"... точно пък с р8 плюс ако сравняваш стоковия гтр : 9.8 (р8) с/у 12.1 (гтр) до 200. или пак си гледал некоя годзила кобе суши пакет с 1500 кс....марш на къра и после към автоморгата, за да си намериш подхождаща за теб кола....скоро и за 15 годишен гтр може да събереш и ще си н1 в очите на съселянките си :)

Рекламна раздувка и за двете макар, че не стават, особено японската кошница макар доста по евтина е страшно не практична и неудобна.

Като искаш практично и удобно зимаш една С класа и заваряваш задните врати, малко кит и боя и си в бизнеса - спорт и лукс в едно :)

Тва за 1 април ли са го пуснали, смешно е да! Особено пък на старт от място алудито няма как да дръпне пред гтра ако ще да се казва рс15 :))

брееей, ама ти си много знаел бе ;д комплексиран селяндур с кола втора ръка и объркани представи за реалност. японски кенеф с интериор като дачия и надеждност (изконната им гордост) като фиат след 3 лоунча (опит на приятел - счупена ск. кутия). 0-200 пада и от с8 плюс (11,5 vs 10,2), няма нужда от рс15...смях...стига да не е ФУДЖИТА ГОДЗИЛА СУШИ КОБЕ ОСАКА ПАКЕТ с 1789 коня от калифорнийския бай пешо...детски истории

За един преател казваш :) Браво на него - сигурно от D drive обича да превключва на R за racing! Ама защо ли не си е купил Алди, сигурно е беден завалията.

Абсолютна глупост! Без обяснения за знаещите!!!

Съвсем логичен резултат,...ако за волана на GT-R e жена ми, а Аудито го натиска Себастиян Фетел.

Женски въпрос - има ли разлика на един автоматик кой натиска педала на газта до дупка? Питам просто.

селският разбирач пак се обажда :Д ходи до автоморгата да си намериш читава мазда 323 и да цъкаш с език колко запазена ГАРНИТУРА има :Д

Тайната е в куатрото ;))

и двете каляски са 4Х4....

Повече няма да се обаждам неподготвена ;))