Митичното Комби на VW слиза окончателно от поточните линии

До дни митичното Комби на Volkswagen, фетишът на хипитата и символ на свободата, ще изчезне окончателно от производствените линии, но с това няма да се сложи край на тази легенда.

Обратно в новината

Коментари - Митичното Комби на VW слиза окончателно от поточните линии | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко,че малките въ мозъчета не могат да погеднат по далеко от спополивите ви носове!Идеята е за един колекционерски автомобил с голям мотор за определена клиентела от платежоспособни клиенти!Всичко това е много СЛОЖНО ЗА ГОЛФ ПОКОЛЕНИЕТО КЛАСИЦИ ХАРЕСВАЩИ ПЕРФЕКТНИТЕ ФОРМИ НА ГОЛГ I !

вв имат достатучо мощен двигател,1ш цилиндров за бугати. моге един такув да ти го набутат в газу и да по леиш в станата на идиотите кудето ти е мястото.

Добре ,че никой сериозен производител по света не чете и не слуша идеите на полуграмотните българи,които много обичат да ръсят 'мозък' наляво и надясно.

Тапако, спри с тия изкилифинчени твои идеи за форсирани мотори и ред други глупости.Ти не си дорасъл да оцениш Класиката, такава каквато е! Да не би през 1950 г. в Германия, да са му слагали форсиран мотор на Т2!? Айде,поограмоти се и тогава коментирай! Това да не ти е Форда с "Голямата Нафтова Помпа" ? Аман от разбирачи!

Ти недей ми гледа само в миналото бе !!!

Жалко,че има теногръди,които четат тази новина и не оценяват идеята за един мощен безнинов мотор на лимитирана серия!

Ако за последно джаснат една лимитирана версийка с един V6 4matic да цепнат рибката,ще се накефя многооо!