Лада с повече продажби у нас през 2019 г. спрямо MINI и Jeep

АвтоВаз успява да спечели българите с достъпния си, компактен и високопроходим всъдеход Лада Нива.

Обратно в новината

Коментари - Лада с повече продажби у нас през 2019 г. спрямо MINI и Jeep | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бих си купил Лада. Лада Нива не ми трябва, карам нови коли значително по добри от която и да е Лада. Два пъти съм си купувал нова кола тип SUV, като едната е от най-добрите в класа. Не си представям да тръгна в гората по малките черни пътчета с която и да е от тях. Ако бях ловец или с някакво друго хоби, което ме кара да се движа с автомобил из гората, може би щях да си купя и Лада Нива.

Те и от Бентли и ламборджини ще имат повече продажби...

Ламборгини. с "Г" а не "ДЖ"

До едно Бентли на светофара спира Лада, отваря се прозореца и шофьора прави знаци. Бентлито също отваря прозореца и този от Ладата пита: Колега, доволен ли си от Бентлито? Ми да, отговаря оня, защо питаш? Ами гледам, че не ги купуват много тези Бентлита, бе колега... вземат повече Лади...

Надали са продали 457 НИВИ, по-скоро 90% от продажбите са LADA Vesta и LADA Vesta Cross SW, доста прилични коли като съотношение цена/качество плюс екстри, лизинга също им е много изгоден. Като съотношение цена/качество единсвено само SKODA Фабия ги бие, не случайно SKODA са на трето място по продажби.

че кой нормален човек ще си купи MINI или Jeep? хаха

То и никой нормален не си купува Lada. Това са от онези, дето още въздъшат по комунизЪма.

е за ценители; не за селски зурли като тебе!

Дачия : Лада - 12:1 Рено : Лада - 8:1 Шкода : Лада - 8:1 ...... Чисто новите автомобили, регистрирани в България през 2019 са 53 186, което е с почти 11 хил. повече от същия период на миналата година. А Лада държат заветните 0.86% от пазара :) Само да си припомним, че пазарът на НОВИ електромобили в Европа е близо 3%. На този фон Лада са направо титани :)

Дачия и Лада са си купени от РЕНО, това са РЕНО автомобили произведени от Румънци и Руснаци, незнам защо ги сравняваш? Виж ШКОДА с Фабия просто разбиват Дачия и Лада в този ценови клас, което не прави първите две коли лоши коли.

Рено+Дачия : Шкода : Лада = 20 : 8 : 1 Не знам кой кого разбива, но Лада не я купуват дори заклетите русифилистици в тоя форум, защото те изглежда да са повече от 500 човека, а няма толкова продадени лади :)

Заглавието е поредният агит напън на щатен руски слуга. Продажбите били "повече от".... тия дето не се продават, LOL.

долните двама тъпанара са типични българи. Това което е казано толкова трудно ли е да се възприеме? "Лада затваря годината с регистрирани 457 нови моторни превозни средства". Това е отбелязване на един факт; нищо друго. Никой не обяснява кой автомобил е по добър от някой друг. Абе тъпунгери какво се правите на интересни?

Изказване на типичен педеруснак.

Гогов, колко пъти трябва да ти се казва да не се заяждаш с читателите на сайта, особено на твоите "статии" за руската действителност!? Наистина, поради исторически рефлекс хората реагират на Ладите като бик на червено, ама пък и тези возила не блестят с кой знае какво качество - просто преди години у нас нямаше как да се появи нещо по-добро за масовия потребител. А сега са продадени толкова бройки поради една причина - ниска цена. Да, не колкото Дачия, но Дачията все пак е Рено...

Само вметка без заяждане или "тролене" - Принципът /концерн - мажоритарен собственик и прочее/ по който, Дачията е Рено важи в пълна сила и за Ладата.

Гогето има лимит(%) който всеки ден трябва да изпълнява за руски коли,оръжия и разни други глупости иначе денги нету та човека си е слуга на ватенките и се е продал та няма новинка иначе другаде никъде няма да го вземат на работа

Тоест Гогов иска да ни обясни че руската лада е по-хубава и се купува повече от Мазерати, Бентли, а да не говорим за Ферари. Гогов ти каква кола караш? Руска ли?

Колко си тъп, саше....

А колко каруци са продадени у факултету-доста повече са от всички коли май:))))))))))гогето както винаги успява да се изложи подобаващо:))))))))))))